18. 2. 2020, 11:50 | Vir: Cosmopolitan

To je oseba, kateri princ William in Kate Middleton zaupata bolj kot kraljici

Profimedia

Williamu in Kate trenutno res ni lahko! 

Kraljeva družina trenutno preživlja veliko krizo, zato sta Kate in William poiskala podporo drugje! 

Natančneje pri Katinih starših, še posebej njeni mami Carole, ki je zakoncema trenutno največja opora. William je v preteklosti že večkrat povedal, da ima s svojo taščo prav poseben odnos, saj se zelo dobro razumeta. Že ko je prvič prišel h Kate, se je počutil zelo dobrodošlega in domačega.

Vojvodinja se na svojo mama zelo rada obrne po nasvet in tolažbo, v veliko pomoč ji je tudi pri čuvanju otrok, zato ni nič čudnega, da jima Carole zdaj pomaga tudi v času 'kraljeve krize'

Ker so rane zaradi odhoda Harryja in Meghan še vedno zelo sveže, je Carole trenutno gonilna sila na dvoru, saj je izjemno pomembna članica kraljeve družine že vse od poroke Kate in Williama. Imela naj bi velik vpliv tudi na kraljico, poznavalci kraljeve družine pa ji pravijo kar "vplivna senca iz ozadja".

Vir blizu kraljeve družine je še povedal, da ...

... se William počuti, kot da je izgubil brata, hkrati pa sta Meghan in Harry s svojo sebično odločitvijo več dela naložila njemu in Kate. Ta čas naj bi veliko raje preživela v krogu družine, obenem pa si nikoli ni mislil, da je Harry sploh sposoben tako odmisliti svoje bližnje.

Carole ga tako ob vsem tem tolaži in materinsko usmerja, saj si obe s Kate želita dobrih odnosov in menita, da kuhanje zamer ne pomaga nikomur. Prav Carole je tista, ki je Williamu svetovala, naj brata pusti in podpre njegovo odločitev, saj bi v nasprotnem primeru med njima vladala še večja zamera.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.