M. P. | 30. 4. 2022, 14:05

Vajeni smo ga kot dolgolasca, a poglejte njegovo PRVO fotografijo z Instagrama!

Profimedia
Vajeni smo  ga kot dolgolasca, a poglejte njegovo PRVO fotografijo z Instagrama! (foto: Profimedia)

Čeprav je zmagovalec volitev Robert Golob večkrat dejal, da z javnostjo ne bo komuniciral prek Twitterja, lahko na njegovem Instagramu zasledimo tudi utrinke iz njegovega zasebnega življenja. 

V zadnjem času na njegovi Instagram časovnici prevladujejo fotografije s predvolilnih soočenj in srečanj s političnimi podporniki. Zasledimo fotografije s televizijskih nastopov in s predvolilnih druženj z volivci, zelo pogoste so tudi objave političnega programa njegovega Gibanja Svoboda.

A če časovnico preletimo vse do samega začetka objav, vidimo, da je na Instagramu fotografijo prvič objavil pred skoraj tremi leti, natančneje 23.julija 2019.

In kakšna je bila njegova prva objava?

Sproščenost in kratek, a zgovoren opis

Pred seboj ugledamo fotografijo Roberta Goloba, ki v svetlih bermuda hlačah sedi na peščeni plaži. Njegov pogled je zamišljen, njegov nasmešek minimalen.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robert Golob (@_robertgolob_)

Počitniška fotografija ne izdaja, kje je bila ta posneta. Golobovi lasje, ki so že nekako postali njegov zaščitni znak, so na fotografiji precej krajši, a jih prav tako prekrivajo sivi kodrasti prameni.

Spremljajoči zapis, ki je v angleškem jeziku, se glasi "inner peace", v prevodu "notranji mir"

Bo sledil Pahorjevemu 'insta-zvezdništvu'?

Očitno se bo Robert Golob po veliki zmagi na parlamentarnih volitvah moral navaditi, da bo javnost zanimalo tudi to, kaj počne v privatnem življenju. Bo obdržal svoj Instagram profil?

Težko bi rekli, kaj bo storil. Iz njegovega tabora so sicer že večkrat sporočili, da svoje družine in družinskih zadev ne želi izpostavljati v javnosti. Prav tako niso niso želeli komentirati govoric o njegovi ločitvi in trenutnem partnerskem statusu.

Glede na njegovo novo pridobljeno visoko državno funkcijo, se mnogi sprašujejo o njegovi strategiji komunicaranja z volivkami in volivci. Ali bo morebiti šel po stopinjah predsednika Boruta Pahorja? Kot vemo, je ta zelo aktiven na družbenih mediji in prav nič zadržan glede objav, ki jih deli.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Borut Pahor (@borutpahor)

A zaenkrat bomo morali na vse to še počakati. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.