M. P. | 9. 8. 2022, 12:23

Poglejte si zadnjo fotografijo, ki jo je pred smrtjo objavila Olivia Newton John

Profimedia/fotomontaža
Poglejte si zadnjo fotografijo, ki jo je pred smrtjo objavila Olivia Newton John (foto: Profimedia/fotomontaža)

Le tri dni, preden je umrla za rakom, je zvezdnica na Instagramu delila še zadnjo srce parajočo objavo.

Hollywood te dni žaluje za eno svojih najsvetlejših zvezd Olivio Newton-John, ki je po dolgem boju z rakom umrla v ponedeljek zjutraj po lokalnem času na svojem ranču v južni Kaliforniji. Britansko-avstralsko pevko in igralko si je svet najbolj zapomnil po vlogi v muzikalu Briljantina iz leta 1978, v katerem sta imela glavni vlogi z Johnom Travolto.

O tem, da je ljubezen igrala ključno vlogo v njenem življenju vse do konca, priča tudi zadnja na Instagramu objavljena fotografija. Tri dni pred smrtjo je Olivia s sledilci namreč delila ganljivo skupno fotografijo s svojim ljubljenim možem Johnom Easterlingom. Pripis ob fotografiji je bil čisto kratek: "Petkov preblisk iz preteklosti", ob njem pa ni bilo omenjeno nič glede njenega počutja ali zdravstvenih težav.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Olivia Newton-John (@therealonj)

Olivia je v mlajših letih veljala za eno od najuspešnejših žensk v Hollywoodu, a kljub velikemu uspehu jo je doletelo kar nekaj slabih stvari. Za rakom dojk je zbolela že leta 1992, tri leta zatem se je ločila od svojega prvega moža Matta Lattanzija, leta 2005 pa je brez sledu izginila (na odprtem morju) njena velika ljubezen Patrick McDermott, s katerim je bila devet let. Kmalu zatem je njena hčerka zbolela za bulimijo, kar je Olivio duševno še bolj uničilo.

Zvezdnica je tudi večkrat javno priznala, da je bila v najtemnejšem obdobju svojega življenja na robu samomora.

A sreča ji je spet ponudila roko, ko je spoznala Johna in se pri svojih takratnih 59 letih z njim tudi poročila. "Šla sem na 'slepi' zmenek, ki so ga organizirali prijatelji. Brez pričakovanj sva se potem občasno še kdaj videla, nato pa se je zgodil 'bum' in brez njega nisem več mogla živeti," je pevka zaupala medijem.

Njen mož je razkril tudi Olivijino zadnjo željo, in sicer, da bi ljudje namesto rož raje donirali njeni dobrodelni organizaciji, ki pomaga obolelim z rakom.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.