A. Kl. | 10. 1. 2022, 18:13

"To so bile uresničene sanje vsakega dekleta. Počutila sem se kot prava Pepelka."

Profimedia

V zadnjih dneh so nekoč Kanyeja Westa, zdaj zgolj Yeja, opazili v družbi vsestransko nadarjene igralke Julie Fox, tako na plaži v Miamiju kot v gledališču in na večerji v New Yorku.

Hitro so se pojavili komentarji, da je Julia, vsaj kar zadeva modni slog, vse bolj podobna Kanyejevi kmalu nekdanji ženi Kim Kardashian.

Kot so poročali številni mediji, pri nas tudi N1, so zvezdnico filma Uncut Gems "zalotili" z vrečo, polno oblačil Balenciaga, znamke, s katero je zadnje čase neločljivo povezan slog Kim Kardashian.

(Pred časom je Ye sicer povedal, da je stiliranje partnerice njegov način izražanja naklonjenosti. Ko sta se spoznala s Kim, je najprej prevetril njeno celotno garderobo.)

V zapisu ob fotozgodbi za revijo Interview, ki jo je posnel Kevin Leyva, je Julia razkrila ozadje newyorškega zmenka z Yejem in tudi svoje modne preobrazbe. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag)

Kot je razkrila, je razvpitega 44-letnega raperja spoznala v Miamiju, ker je med njima preskočila iskrica, sta se dogovorila za ogled predstave Slave Play in večerjo v New Yorku - natančneje v restavraciji Carbone, ki jo Julia obožuje (bojda pa je, in gotovo gre zgolj za naključje, tudi eden ljubših lokalov Yejeve bivše Kim).

"V restavraciji je Ye režiral celotno fotografiranje zame, medtem ko so ljudje večerjali! Celotna restavracija je bila navdušena nad tem in naju je med fotografiranjem spodbujala," je zapisala Fox. (Komentatorji objav na profilu omenjene revije na Instagramu pa so prepričani, da je Ye režiral tudi celoten zmenek, s čimer naj bi želel samo pritegniti pozornost nekdanje žene, ki je nikakor ne more preboleti, medtem ko ima ona že novega fanta, komika Peta Davidsona.)

Nadaljevala je: "Po večerji je imel Ye zame presenečenje. Še vedno sem v šoku. Ye je imel cel hotelski apartma, poln oblačil. To so bile uresničene sanje vsakega dekleta. Počutila sem se kot prava Pepelka. "Ne vem, kako mu je to uspelo in kako je vse to pravočasno spravil tja. Ampak bila sem tako presenečena. Kdo na drugem zmenku naredi kaj takega? Ali na katerem koli drugem zmenku!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Interview Magazine (@interviewmag)

Sklenila je, da gre pri njima vse tako "organsko" in dodala, da še ne ve, v katero smer se bodo stvari razvijale, a če je začetek kak pokazatelj prihodnosti, ima za njiju velike upe.

Julia Fox (32) je sicer dokaj sveže ime na igralskem prizorišču: lepotica z italijansko materjo in ameriškim očetom, ki je tudi modna oblikovalka ter slikarka in fotografinja, si je kruh nekoč služila kot domina, pozirala je za Playboy, svoj prvi veliki preboj pa je, kot že omenjeno, dobila v filmu Adama Sandlerja Uncut Gems.

Z nekdanjim partnerjem, osebnim pilotom Petrom Artemievom, ima 11-mesečnega sina Valentina. Z Artemieviem se nista razšla ravno složno, prejšnji mesec ga je Fox v zgodbi na Instagramu označila za “propadlega alkoholičarskega in narkomanskega očeta”, ki jo je zapustil s petmesečnim dojenčkom in psom ter neplačanimi računi.