P.M. | 18. 7. 2022, 10:59

J. Lo kar ŽARI od sreče: sledilcem je pokazala poročni prstan!

Instagram/Quien

"Uspelo nama je, ljubezen je lepa in kot se je izkazalo, je tudi potrpežljiva," je o poroki z Benom Affleckom dejala zvezdnica. Poglejte si čudoviti obroček večne Benove zvestobe na njeni roki!

Pevka Jennifer Lopez je z oboževalci delila podrobnosti poroke, ki je bila konec tedna v Las Vegasu. Kot je znano, je ljubezen med njima ponovno vzplamtela skoraj 20 let po tem, ko sta nekoč že skoraj stopila pred oltar. A sta si takrat zaradi številnih pritiskov okolice premislila.

Tokrat sta poroko vendarle izpeljala in s svojim korakom in zgodbo o pravi ljubezni, ki nikoli ne usahne, navdušila vse romantike po svetu!

Preoblekla sta se kar v poročni kapelici

V novicah, ki jih po elektronski pošti pošilja svojim oboževalcem, je J. Lo sporočila, da sta se oba z Benom za obred preoblekla kar v kapelici. Ob tem je pokazala tudi dve poročni obleki, ki ju je nosila.

Ena od teh naj bi bila, kot je povedala tudi sama, "iz starega filma", vendar ni razkrila, iz katerega. Oboževalci so takoj začeli ugibati, ali gre morda za obleko iz njenega filma, ki se  – kako neverjetno – imenuje "Poroči se z mano" (Marry me).

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Appleton (@chrisappleton1)

Ben naj bi medtem nosil čisto navaden suknjič oziroma obleko, ki jo je imel že lep čas v omari, je sledilcem še povedala Jen.

Pokazala je tudi poročni prstan

Jen je tudi zapisala, da je bila poroka ravno takšna, kakršno si je želela.

"Preteklo noč sva odletela v Las Vegas, stala sva v vrsti za poročno potrdilo s štirimi drugimi pari, ki so se odločili za ta korak," je opisala potek dogajanja.

"V majceno belo kapelico nama je komajda uspelo priti do polnoči, saj so prijazno počakali še nekaj minut dlje, da sva se fotografirala v rožnatem kadilaku, ki naj bi ga vozil kralj rock'n'rolla (če bi želela, bi za dodatno doplačilo prišel tudi Elvis, a je bil že v postelji)," se je še pošalila.

Profimedia

Po preprosti poročni slovesnosti v kapelici in podpisu poročne listine sta se mladoporočenca z nekaj prijatelji odpravila do mesta.

Kasneje je Jennifer na Instagramu pokazala tudi utrinek iz hotelske sobe, na katerem nasmejana in vidno srečna sledilcem pokaže tudi čudovit poročni prstan.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jen in Ben sta se spoznala leta 2001 na snemanju filma Gigli, pevka pa je takrat bila še vedno poročena s plesalcem Chrisom Juddom

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.