Tony Cetinski: "Srečen sem in prepričan, da bo moj sin čudovit oče!"

Postal bo dedek!

8. 3. 2021, 12:34 | Scena

              Tony Cetinski: "Srečen sem in prepričan, da bo moj sin čudovit oče!" (foto: Igor Zaplatil/Story) Igor Zaplatil/Story

Glasbenik Tony Cetinski je za hrvaški Story spregovoril o tem, kako se počuti, ker bo kmalu postal dedek. Njegov 23-letni sin Christian bo še to poletje postal očka in vse kaže, da bo njegova žena Nina povila dečka.

Veselo novico je Christian objavil na Instagramu skupaj s fotografijo ultrazvoka: "Dal si nam veliko razlogov za to, da v življanju damo vse od sebe in si ga to ustvarimo še lepšega. Komaj čakam, da te spoznam."

Sinovo navdušenje je Toni za Story pospremil z naslednjimi besedami:

"Srečem sem in prepričan, da bo Christian čudovit oče. Veliko bolj zrel je, kot sem bil jaz v njegovih letih. Odlično mu gre na fakulteti, ima super ženo."

Na vprašanje o tem, kako se on počuti kot skorašnji dedek, pa je še dodal:

"Počutim se natančno tako, kot se mora počutiti človek v mojih letih. Umirjeno, zadovoljno ... naj nam bo vsem skupaj le še dano darilo zdravja."


Christianova žena Nina je po poreklu Nemka, mlad par pa živi v Berlinu, kjer Christian študira mehatroniko, Nina pa dela kot medicinska sestra.

Christian se je v Nemčijo preselil leta 2014. Najprej s svojo mamo, ki je v Stuttgardu z novim zaročencem pričela živeti novo življenje. Do takrat so živeli v Zagrebu, v stanovanju, ki jim ga je Tony zapustil po ločitvi s Christianovo mamo Antonelo leta 2000. Tony se je po ločitvi trudil, da sta z bivšo ženo ohranjala dobre odnose že zaradi sina, s katerim je bil neprestano v stiku. Med drugim je tako leta 2015, ko je Christian dopolnil 18 let, odpotoval v Nemčijo in ga presenetil z rojstnodnevnim darilom. Poleg Christiana ima Tony tudi desetletno hči Pijo, ki je plod drugega zakona z Ivano Nobilo. Leta 2014 se je Tony poročil še tretjič in sicer v Las Vegasu z Dubrovko Dujak iz Vinkovcev in bojda, tokrat, ker gre v tretje rado, končno našel pravo ljubezensko srečo. Par danes živi v Opatiji, kjer je Tony odprl tudi svojo šolo petja.

Iznenaditi sina i doputovati da on ne zna na njegov 18 rodjendan. Neprocjenjivo. A sad idemo kupiti obecanu gitaru. Ako...

Objavil/a Tony Cetinski dne Sreda, 08. julij 2015