A. R. | 5. 6. 2023, 09:24

Adijo, Tom Cruise: Shakira ujeta v objemu 8 let mlajšega znanega športnika! (FOTO)

Profimedia

Po burnem razhodu od Gerarda Piqueja se je kolumbijska pevka minuli konec tedna vrnila v Barcelono. In zato je imela še kako dober razlog. Po spletu je zdaj zaokrožila fotografija, na kateri se je znašla v objemu 8 let mlajšega svetovno znanega zvezdnika.

Shakira je nogometne zelenice zamenjala za asfalt ... ali bolje rečeno, potem ko je iz življenja odslovila slavnega nogometaša in očeta njenih sinov Gerarda Piqueja, je, kot kaže, pripravljena v svoje življenje spustili nove ljudi. Potem ko se je 7. maja v Miamiju udeležila dirke formule 1, so v javnost prišle fotografije, na katerih je v družbi hollywoodskega zvezdnika Toma Cruisa. Seveda so se številni ameriški mediji hitro razpisali, da se mogoče med slavnim igralcem in pevko plete kaj več kot le bežno prijateljstvo. A so se motili.

Profimedia

Čeprav je kolumbijska zvezdnica aprila na Instagramu ob selitvi iz Barcelone v Miami objavila daljši zapis, ki bi ga lahko opisali tudi kot odo katalonskemu mestu, je marsikdo pomislil, da se še nekaj časa ne bo vrnila v ta kraj, ki ji je prinesel veliko slabih trenutkov. Predvsem, ko je odkrila, da jo je njen dolgoletni izbranec Pique prevaral.

A za tokratno potovanje je imela precej dober razlog. V Barceloni je potekala dirka formule 1, Shakira pa je tokrat držala pesti za 38-letnega dirkača Lewisa Hamiltona. "Lepo se je vrniti v Barcelono," je zapisala pod fotografijo, na kateri pozira na tribuni, kjer si je ogledala dirko formule 1.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Čeprav Hemilton ni dobil dirke, na koncu je bil drugi, sta zvezdnika očitno imela razlog za slavje, saj so ju ujeli na večerji. Shakira in Lewis Hamilton sta namreč s skupino prijateljev odšla proslavit dobro predstavo dirkača Mercedesa na Veliki nagradi Španije. S to fotografijo so govorice o morebitni romanci med Kolumbijko in Britancem močnejše kot kdaj koli prej. Fotoutrinek je v svoji Instagram zgodbi objavil Mustafa, skladatelj in Lewisov prijatelj, posnetek pa se je kot požar razširil po družbenih omrežjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Quién (@quiencom)

Spomnimo, da Hamilton velja za pravega Casanovo, če seveda verjamemo vsemu, kar so o njem napisali. Nekoč je sicer dejal, da so bile nekatere med njimi zgolj prijateljice, a velikokrat so fotografije govorile drugače. Na seznamu njegovih trofej so se tako že znašle Nicole Scherzinger, Sofia Richie, Rita Ora, Rihanna in druge. Bo naslednja prav kolumbijska lepotica Shakira?

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.