J. Z. | 12. 7. 2022, 15:23

Legendarni Alfi Nipič zna res presenetiti: poglejte, kaj počne to poletje!

Facebook/Alfi Nipič

Minulo leto je bilo za našega legendarnega pevca naporno. Kljub številnim zdravstvenim preglavicam je v zadnjem času aktiven, kot že dolgo ne. Poglejte, kaj vse počne.

Štajerski pevec in legenda slovenske narodnozabavne glasbe Alfi Nipič, ki je zaradi okužbe s koronavirusom konec novembra pristal v bolnišnici, znova uživa v aktivnem življenju.

Po hitrem okrevanju si je to poletje privoščil oddih s prijatelji, s katerimi se je odpravil na jadrnico. Utrinek z dopusta je delil s sledilci na Facebooku, ni pa povedal, kam se je odpravil.

Po okrevanju že na odrih

77-letni Alfi je po okužbi najprej okreval v mariborskem UKC, nato pa so ga premestili na oddelek za pljučne bolezni na Slovniškem Polju, kjer se je moral znova naučiti hoditi. Več časa je potrboval tudi kisik. 

Težka bolezen pa ni preprečila njegovih načrtov za nastope v letošnji poletni sezoni. Že marca je presenetil oboževalce s povratkom na odre. Aktiven pa je ostaja v vročih poletnih dneh, saj na Facebooku pogosto deli trenutke s številnih nastopov po Sloveniji. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.