22. 6. 2022, 12:09

Je Johnny Depp izpraznil bančni račun Amber Heard? Ujeli so jo med nakupovanjem na oddelku za popuste

Profimedia

Po tem, ko je javnost spremljala zloglasne dogodke na sodišču, v katerih je Amber svojega nekdanjega moža obtožila nasilja, jo le redko vidimo v javnosti. Tokrat je nakupovala na oddelku z znižanimi cenami oblačil, zaradi česar se mnogi sprašujejo, ali je tožba popolnoma izpraznila njene žepe. 

Igralko Amber Heard in nekdanjo ženo legendarnega Johnnyja Deppa so opazili med nakupovanjem v veleblagovnici TJ Maxx v New Yorku. Vse obiskovalce je presenetila z nakupovanjem na oddelku z znižanimi cenami oblačil. 

V zloglasnem sojenju, v katerem je Amber tožila Deppa zaradi nasilja, je bila spoznana za krivo. Posledično je bila primorana plačati 15 milijonov dolarjev odškodnine, kar znaša nekaj več kot 14 milijonov evrov. 

GQ

Oblečena je bila popolnoma sproščeno 

36-letna igralka si je skupaj s sestro Whitney Henriquez privoščila sproščen večer. Nosila je lahkotna vsakdanja oblačila, precej drugačna, v kakršni smo je bili vajeni na sodišču. Raztrgane kavbojke je dopolnila z dolgo belo srajco, lase pa je spela v figo.  

S svojim vedenjem je po poročanju drugih obiskovalcev sporočala, da ni prav nič drugačna od ostalih.

TMZ

Javno je priznala, da odškodnine ne more poravnati 

Hollywoodska zvezdnica je sicer javno priznala, da ne more plačati večmilijonske odškodnine, zato je med drugim že omenila, da bo morda proti Deppu sprožila novo tožbo, a to so trenutno le govorice. 

TMZ

Heardova je prejšnji teden v pogovoru za NBC Dateline zaupala, da se osredotoča na pozitivne stvari. Sojenje je sicer po njenih besedah močno ranilo njen ugled. 


 Oonagh. 
Hello magazine

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.