Ž.A. | 16. 8. 2022, 11:55

Ana Praznik presenetila in sporočila, da trenutno ni dosegljiva. Kaj se dogaja?

POP TV

Ne le, da Ano Praznik poznamo iz oddaje Delovna akcija, ampak tudi iz mnogih drugih projektov, s katerimi se ukvarja. Po vrhu vsega pa je s pevskimi prijateljicami obudila še glasbeno skupino Bepop. Ni čudno, da je sporočila, da je nedosegljiva ...

Poletje je čas, ko se odklopimo. In nič drugače ni z znanimi slovenskimi obrazi, katere smo sicer vajeni gledali ves čas.

Ana Praznik, voditeljica in pevka, ki je sicer zelo aktivna na Instagramu ter redno objavlja tako trenutke iz svojega življenja kot kariernih dosežkov, se je tokrat oglasila in presenetila.

"Številka trenutno ni dosegljiva. Prosim, pokličite kasneje." je zapisala pod fotografijo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Praznik (@anapraznik)

Na fotografiji je pogled na morje. Ana si je tako privoščila malo šale, ki ponazarja, da je po napornem letu zopet čas za poletni oddih, na katerem se bo lahko res odklopila.

Šalila se je tudi med ključniki oziroma hashtagi, ki se glasijo: "#počitniško razpoloženje #počitnice #nime #nemeklicat #pridemkopridem in #razgled".

Izstopajo zagotovo ključniki "Ni me", "Ne me klicat" in "Pridem, ko pridem".

Ana se je z morja že oglasila v Instagramovi zgodbi, zato predvidevamo, da na dopustu ne bo čisto odložila svojega telefona, ampak z nami je vseeno delila kakšen morski utrinek.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.