N. V. | 6. 12. 2022, 21:15

Ana Roš razkrila, kdaj se bo poročila in kdo bo igral na svatbi

Aleksandra Saša Prelesnik

Poročila se bo na zanjo zelo poseben dan, in to že letos. Imamo vse podrobnosti.

Najbolj znana slovenska kuharica Ana Roš se je pred kratkim zaročila z Urbanom Stojanom, uspešnim slovenskim podjetnikom. Za medij Delo sta zaljubljenca razkrila vse o svojih načrtih prihajajoče poroke in še več.

Kdaj bo njuna pravljična poroka?

"Točno na silvestrovo bom stara 50 let in vsi so mi nenehno govorili, da pričakujejo zabavo stoletja. Jaz pa njim nazaj, da prehoda v staranje in starost pač ne mislim praznovati. Po tistih dvojnih viskijih, ko je postalo jasno, da sva si rekla 'ja', sem imela v glavi samo še to, kako bi bila poroka lahko čim prej. Utrnila se mi je krasna rešitev: izrabiva moj petdeseti rojstni dan. Tako bodo okoli mene vsi ljudje, ki jih imam rada, hkrati pa bova praznovala nekaj čisto drugega, ljubezen, ne staranje, pač pa vstop v neko lepše obdobje. Motilo me je le, da je celo to malo predaleč v času. Mesec dni nazaj," je z nasmehom na obrazu razkrila zaljubljena Roševa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ana ros (@anaros40)

Igral bo Kreslin

Dodala je še, da bosta povabila kar 400 ljudi, saj sta oba precej družabna. Za glasbo bo poskrbel eden in edini Vlado Kreslin, razmišlja pa, da verjetno "pri petdesetih letih ne morem biti v belem".

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.