Ž.A. | 29. 4. 2022, 14:17

Ana Tavčar RAZKRILA, kakšne TEŽAVE imata z možem Pirkovičem, voditeljem razvpitih soočenj: "Od njega nekaterih stvari ne pričakujem več!"

Aleksandra Saša Prelesnik

Pred kratkim nas je vse zanimalo, kdo je Pirkovičeva žena, sedaj pa razkrivamo, kakšne težave imata.

Razplet soočenj pred volitvami je bil res odmeven

Vse oči so bile uprte v voditelja soočenj Igorja Pirkoviča, ko so imele volitve nepričakovan razplet. Ravno zaradi tega je Pirkovič pritegnil toliko pozornosti, gledalce pa seveda zanimajo podrobnosti iz njegovega zasebnega življenja.

Izvedeli smo, da je Pirkovič poročen s priljubljeno televizijsko voditeljico Ano Tavčar, ki smo jo spremljali v oddaji Dobro jutro.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

V preteklosti je Ana razkrila kar nekaj njunih težav, s katerimi sta se soočala:

"Sem v partnerstvu, kjer je veliko razlik. V določenih pogledih sva z možem kot noč in dan, drugje sva kompatibilna. Vere nimava iste, vseh vrednot tudi ne, imava drugačne poglede na družbeno-politična vprašanja, spekter estetike in umetnosti je med nama svetlobna leta narazen. Se pa denimo precej strinjava, kar zadeva vzgojo, humor in kam oditi na počitnice," je za Ona plus povedala Tavčarjeva.

Par ima dva otroka in zakonca za zdaj ne skrivata, da so v razmerju tudi vzponi in padci: "Jaz od moža nekaterih stvari v partnerstvu ne pričakujem več; obenem sem se morala veliko naučiti tudi o svojih temnejših plateh, kako jih osvetliti, da sem boljša žena," je odkrito in direktno povedala Ana.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

"Najprej se zaljubiš v človeka, ki ni takšen, kakršen je v resnici, a si želiš, da bi bil, in to verjameš. Sledijo faze razočaranja, obupa, ko se zlahka zgodi razkol ali pa se par reši, prebrodi težave," je še dodala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.