Uredništvo | 6. 12. 2023, 22:01

Angelina Jolie: "Nimam družabnega življenja"

Angelina Jolie

Instagram/British Vogue/Craig McDean

Na zmenek ni šla še niti enkrat po razhodu z Bradom Pittom, je dejala.

Filmska igralka Angelina Jolie je v nedavnem intervjuju za WSJ dejala, da nima družabnega življenja. Prijateljev nima veliko, saj ves prosti čas preživi s svojimi šestimi otroci. Čeprav je od ločitve minilo že sedem let, je priznala, da tudi na zmenke še vedno ne hodi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@ajolieweb)

Po ločitvi z igralcem Bradom Pittom pred sedmimi leti je namreč družina zelo trpela, je povedala: "Morali smo se pozdraviti. So stvari, od katerih smo morali ozdraveti." Kot je povedala, nima veliko prijateljev, a se lahko vedno zanese na svoje otroke. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Angelina Jolie (@angelinajolie)

"Spoznala sem, da so moji najbližji prijatelji begunci," je še povedala zvezdnica in opisala svoj mali krog podpore. "Mogoče so štiri od šestih žensk, s katerimi sem si blizu – iz vojne in konfliktov," je razkrila svoj tesni krog prijateljic.

Otroci raje preživljajo čas z njo kot s Pittom

Prejšnji mesec je v medijih in na družbenih omrežjih zakrožila objava, ki jo je o svojem očetu Bradu Pittu pred nekaj leti na družbenih omrežjih objavil Pax Jolie-Pitt. Namiguje, da je njun odnos vse prej kot dober.

"Vesel očetovski dan kretenu svetovnega kova. Vsak dan znova mi pokažeš, da si grozna oseba. Nimaš niti kančka empatije do svojih otrok, ki trepetajo od strahu vsakič, ko so v tvoji bližini. Nikoli ne boš razumel, koliko škode si povzročil tej družini, ker tega nisi sposoben," je ob fotografiji očeta z oskarjem v roki zapisal Pax, smo poročali. Dodal je, da zvezdnik življenja svojih otrok spreminja v pekel in da v javnosti vedno lahko igra dobrega človeka, a bo resnica prišla na dan. 

Novo na Metroplay: Andraž Štalec o digitalnem marketingu, vodenju podjetja in pasteh digitalnega sveta