P. L. | 18. 9. 2023, 12:28

Srečno zaljubljena Arijanna (Sanjski moški) na udaru kritik

Voyo/posnetek zaslona

Pod posnetkom, na katerem je Arijanna Sara di Palma, so se pojavili zelo negativni komentarji ...

Arijanna Sara di Palma je sodelovala v zadnji sezoni šova Sanjski moški. Simpatična temnolaska je bila Blažu Kričeju Režku takoj všeč, kmalu sta ugotovila tudi, da imata zelo podobne hobije in poglede na svet. 

POP TV

Dokler v šov ni vstopila Kristina Miler, ki je prišla nekoliko kasneje in s svojim vstopom v poročni obleki povzročila veliko začudenje tako ostalih tekmovalk kot gledalcev, so mnogi menili, da bosta postala par. Z vstopom Kristine se je to spremenilo, Blaž je namreč dejal, da je bila ljubezen na prvi pogled, a kljub temu je ostal zelo pozoren do Arijanne.

Na koncu sta ostali Arijanna in Kristina, Blaž je izbral Kristino, a je njuna ljubezen zamrla. Na koncu pa je bila Arijanna tista, ki je bila edina, s katero je po šovu ostal v stikih, ostala sta prijatelja.

Negativni komentarji zaradi postave

Na družbenem omrežju Instagram se je pojavil posnetek, na katerem Arijanna odgovarja na vprašanja, med drugim razkriva tudi, v kakšnih odnosih sta z Blažem in ali je v stikih z dekleti iz šova. A nekateri komentatorji so se obregnili ob njeno postavo. Tako so se pod posnetkom zvrstili komentarji: "debelušček, medena buhtljica", in podobni negativni komentarji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joonglaa (@joonglaa)

Arijanna danes pravi, da je takšni komentarji ne prizadenejo. "Iskreno, do sedaj sploh nisem brala komentarje, tako da se sploh ne obremenjujem s tem. Če bi se to dogajalo dve leti nazaj, bi verjetno se, bi zbrisala objavo in komentarje, ampak sem dojela, da mi noben slab komentar ne more priti do živega, dokler sama ne začnem verjeti vanj," je povedala za Metropolitan.si in dodala: "In to je to, ko si sam sebi dovolj in sam sebe prepričaš da si super, se ne oziraš na druge. Sem pa seveda hvaležna za vsak pozitiven in lep komentar, te z veseljem vedno preberem."

Arijanna srečno zaljubljena

Pisali smo že, da je Arijanna danes srečno zaljubljena. Z bivšim partnerjem Martinom sta obudila njuno ljubezen in kot je razkrila za portal Slovenske novice, ta traja že pol leta.

"Ko sva bila prvič skupaj, sva bila še zelo mlada in nisva imela še prečiščenih vrednot. Oba sva prestala veliko in gledava na zvezo v čisto drugi luči. Zdaj bolj ceniva to, kar imava in bolj spoštujeva drug drugega," je povedala za omenjeni portal.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.