P.M. | 16. 7. 2022, 21:40

Beckhamovi so s svojim početjem na Jadranu razjezili nekatere sledilce

Profimedia

Victoria Beckham je objavila fotografije, na katerih prikazuje, kako družina uživa na počitnicah na Hvraškem. A ena objava je po mnenju nekaterih sporna.

Družina Beckham se sicer vse od prihoda na Hrvaško bolj kot ne izogiba fotografom in stikom z okolico. A tu in tam Victoria in tudi sin Cruz na Instagramu delita kak utrinek z njihovih dalmatinskih počitnic.  

Tako smo lahko videli tudi Cruzov fenomenalni skok v vodo, ki ga je v svoji Instagram zgodbi delila tudi mama Victoria in zapisala: "Cruz, rada te imam!"

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by CRUZ (@cruzbeckham)

Družina sicer dopustuje na eni najbolj luksuznih lokacij na Jadranu. Gre za letovišče Lopud 1483 na območju Dubrovnika. Prej je bil tam frančiškanski samostan, ki so ga zgradili v 15. stoletju. 13 celic samostana, ki je obsegal 5000 kvadratnih metrov, so spremenili v pet apartmajev za deset gostov.

Vsaka soba ima svojo kopalnico in pogled na morje ali vrt. Najem stane 10.000 evrov na dan za deset ljudi ali 1400 na noč za eno osebo.

Zakaj so pobili morske ježke?

Vse lepo in prav, luksuz naj bo, pravijo nekateri komentatorji. A ob zadnji objavi Victorie Beckham so nekateri kar žalostno pogledali. Na njih je namreč videti Davida in 11-letno hčerkico Harper ob kopici odprtih morskih ježkov na palubi.

"Morski ježki bi živeli več kot 100 let, potem pa so Beckhamovi prišli na Hrvaško," je ogorčeno zapisal nek sledilec.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Medtem so se nekateri drugi spraševali, ali so res morali pobiti morske ježke.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.