Nika Vajnhandl | 6. 4. 2022, 18:15

Bi si takšni upali pred oltar? To si je na svoji poroki dovolila Kourtney Kardashian

Profimedia
Bi si takšni upali pred oltar? To si je na svoji poroki dovolila Kourtney Kardashian (foto: Profimedia)

Tekila in Elvis: tako se je poročila najstarejša izmed Kardashianovih otrok.

Kourtney Kardashian in Travis Barker sta se poročila. Zvezdnica resničnostnega šova V koraku z družino Kardashian (Keeping Up With the Kardashians) in bobnar glasbene skupine Blink-182 sta se poročila kmalu po Barkerjevem nastopu na podelitvi glasbenih nagrad grammy, in sicer v nedeljo zvečer v Las Vegasu.

Kardashianova je na Instagramu sporočila: "Nekoč v daljni deželi (Las Vegas) ob 2. uri zjutraj, po epski noči in malo tekile, sta se kraljica in njen čedni kralj odpravila v edino odprto kapelo z Elvisom in se poročila (brez licence)." 

Ob tem je tudi postregla s fotografijami svoje "sanjske poroke".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Spomnimo ...

Kardashianova in Barker sta zaroko prvič najavila oktobra, osem mesecev po tem, ko sta njuno razmerje naznanila na Instagramu. 47-letni Barker je vprašanje "Ali bi se poročila z mano?" postavil na plaži, kjer je s stotino vrtnic in sveč oblikoval srce - in ga tako simbolično podaril Kardashianovi.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kourtney ❤️ (@kourtneykardash)

Se obeta naraščaj?

Prejšnji mesec je par povedal, da si želita skupaj ustvariti oziroma povečati družino. "S Travisom želiva imeti otroka," je povedala Kardashianova v napovedniku za svojo novo resničnostno serijo The Kardashians. Ob tem posnetki prikazujejo par v zdravniški ordinaciji.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.