Uredništvo | 12. 6. 2024, 15:31

Tega ni nihče pričakoval: po komaj sedmih mesecih zakona se ločujeta

Instagram/Firerose

Ljubezenske pravljice je konec.

62-letni Billy Ray Cyrus je po le sedmih mesecih zakona vložil zahtevo za ločitev od svoje žene, 34-letne avstralske pevke Firerose. Poročila sta se oktobra 2023, TMZ pa zdaj poroča, da je Billy konec maja vložil zahtevo za ločitev.

V lanski epizodi The Kelly Clarkson Show je Clarksonova vprašala par, kako sta se spoznala, na kar je Firerose odgovorila: "To je pravzaprav zelo smešna zgodba, ker sem prihajala ravno z avdicije v Hollywoodu." Par se je namreč spoznal na ulici v Los Angelesu, ko je Billy sprehajal svojega psa, Firerose pa se je odpravljala z avdicije.

Billy Ray Cyrus se po sedmih mesecih zakona ločuje od 28 let mlajše žene.

Billy Ray Cyrus se po sedmih mesecih zakona ločuje od 28 let mlajše žene.

Profimedia

Za Billyja je bil to tretji zakon

Pred oltar sta stopila več kot leto dni po tem, ko sta oznanila zaroko, in skoraj dve leti po ločitvi Billyja Raya od Tish Cyrus.

"Pred šestimi meseci sem se poročila s tem moškim. Življenje ni vedno lahko, a zagotovo pomaga, če je mož tudi tvoj najboljši prijatelj," je Firerose nedavno zapisala na Instagramu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FIREROSE CYRUS (@firerose)

Par še ni uradno naznanil ločitve. Pred Firerose je bil Billy poročen s Cindy Smith med letoma 1986 in 1991 in s Tish, mamo Miley Cyrus, med letoma 1993 in 2022.