P. L. | 19. 4. 2024, 11:11

Ste vedeli, kaj je nekoč trenirala Lara Medved, partnerica Blaža Švaba? Ostali boste odprtih ust

Instagram/Lara Medved

Televizijska voditeljica Lara Medved je danes partnerica Blaža Švaba, nekoč pa je bila strah in trepet ...

Dolgo se ni vedelo, da je srčna izbranka znanega slovenskega glasbenika Blaža Švaba Lara Medved. Novica o tem, da sta par že nekaj let, skupaj imata tudi sina Leva, ki se je rodil leta 2020, je v medije pricurljala pred kratkim.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Da je res, je Švab potrdil med gostovanjem v Jutranji budnici na radiu in televiziji Veseljak. Voditeljica Janja Ulaga ga je vprašala, zakaj naj bi bilo težko iz njegovih ust izvedeti, kako je ime njegovi partnerici, ob tem pa se Švab ni obotavljal in je dejal: "Zanimivo in tako pomembno vprašanje. Sem počaščen in ona tudi. Kako ji je ime ali kako jo kličem?" Nato je nadaljeval: "Ime ji je Lara, kar ni taka velika skrivnost. Lara je lepo ime, v osnovi pa to pomeni 'slavček'."

Medvedova je sicer znan televizijski obraz, je novinarka in voditeljica v jutranjem programu Jutro na Planetu na Planet TV. Bo pa kmalu za nekaj časa zapustila svoje sodelavce, s katerimi se odlično razume, saj bo že drugič postala mamica.

Da je v veselem pričakovanju, je Medvedova  pred kamerami razkrila svoji TV-kolegici oddaje Jutro na Planetu Manji Stević.

Najprej je o nosečnosti namignila Stevićeva, dejala je, da ona sicer veselo novico, ki jo bo Medvedova razkrila, že pozna. "Nekaj časa se bomo še družili, ampak potem pridem takoj nazaj, ker se bom malo  tudi jaz posvetila otročkom," je razkrila Medvedova, ki je pred kratkim začela voditi novo oddajo v jutranjem programu Po domače.
Medvedova sicer ne govori pogosto o svojem zasebnem življenju, je pa z nami delila spomin na otroštvo. Le malokdo ve, da je nekoč trenirala karate in bila zelo uspešna.

"Pri sedmih letih sem se povsem sama odločila, da želim resno trenirati karate, ki je takoj postal moja velika strast. Čeprav mi je karate predstavljal način življenja, sem se vseeno udeležila nekaterih domačih in mednarodnih tekmovanj, kjer sem zmagovala. Imela sem odličnega trenerja Gradeta Milenkovića in veliko podporo staršev. Ljudi večkrat preseneti, da sem že v srednji šoli osvojila črni pas in mojstrski naziv, pozneje pa naredila tudi sodniški izpit," je za Metropolitan pojasnila Medvedova in razkrila tudi, da se s karatejem že nekaj let ne ukvarja več aktivno, so pa v družini vsi navdušeni nad to borilno veščino.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

"V prihodnje bi želela nadaljevati treniranje mladih, kar sem že počela, saj lahko karate odločilno vpliva na duhovni razvoj, samopodobo in mentalno moč mladih, zato ukvarjanje s karatejem in drugimi borilnimi veščinami res priporočam," nam je zaupala Medvedova.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk