Uredništvo | 15. 3. 2024, 07:30

Kot strela z jasnega: voditelj Boštjan Romih se po 20 letih ločuje!

Aleksandra Saša Prelesnik

Javnost je presenetila novica, da se po mnogih letih ločujeta Boštjan in Lara Romih. 

Kot ekskluzivno na naslovnici piše revija Suzy, se po mnogih letih zakona ločuje eden najlepših parov na slovenski sceni. Televizijski in radijski voditelj Boštjan Romih in Lara Romih sta se očitno odločila, da gresta vsak svojo pot.
Par se je poročil leta 2004, že prej pa sta bila par štiri leta. V zakonu so se jima rodili trije otroci, dve hčerki, Rosa in Lila, ter sin Dan.

"Drži, z Laro se ločujeva. Ohranjava dober odnos in medsebojno spoštovanje. Povezujejo naju trije čudoviti otroci in ogromno lepih spominov," je za omenjeno revijo potrdil Romih.

"Ker je to za vse nas velika in boleča preizkušnja, prosiva za uvidevnost in razumevanje. Več podrobnosti s širšo javnostjo ne želiva deliti," je poudaril Romih za omenjeno revijo.

O svojem zakonu je Romih spregovoril pred nekaj leti, ko je vodil priljubljeno oddajo Popolna poroka. "Oddaje Popolna poroka se veselim, ker bomo po vsej Sloveniji širili ljubezen, zaljubljenost, predanosti in medsebojno povezanost. Ljubezen je najmočnejša sila našega planeta in romantično čustvo, ki ga je treba praznovati. Poroka je zagotovo najlepše praznovanje, ki si jo zaljubljenca lahko želita. Nepozaben dogodek, ki nas zaznamuje in ostane v najlepšem spominu. Vsak par si želi, da je njuna poroka nekaj posebnega. V naši oddaji bosta imela čudovito priložnost, da njune besede predanosti ostanejo v najlepšem spominu za vekomaj,"  je takrat o oddaji za 24ur.com povedal Romih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Romih (@lararomih)

O svoji zvezi z Laro je spregovoril za Svet24 in dejal, da odlično krmarita skozi zakon. O svoji ženi je takrat povedal: "Lari se predvsem popolnoma prepustim in ji zaupam. Zakaj ji ne bi – navsezadnje je odlično izbrala, ko je šlo za moža.(smeh)"

Boštjan Romih in Lara se ločujeta.

Boštjan Romih in Lara se ločujeta.

Aleksandra Saša Prelesnik

Za omenjeni portal pa je spregovoril tudi o tem, kaj bi položil na srce parom, ki so pred poroko. "Eden največjih sovražnikov v življenju je naš ego. Lahko greš kamorkoli, si s komerkoli, pred sabo ne moreš uiti. Zato mislim, da je za dobro življenje v dvoje treba vzgajati, krotiti, brusiti, plemenititi tudi ali predvsem sebe. Bolj ko si izpolnjen, samostojen in zadovoljen in na drugi strani skromen, boljši partner si lahko. In če se ti zazdi, da imaš težave in da so drugi srečnejši od tebe, se spomni besed izkušenj: vsak ima svoj križ," je povedal Romih.