8. 6. 2022, 15:00

Vojna nekdanjih zakoncev Jolie-Pitt postaja še bolj UMAZANA: nove hude obtožbe

Profimedia/fotomontaža

Ste tudi vi med tistimi, ki še zdaj ne morejo preboleti njunega razhoda? Žal Angelina in Brad ne najdeta skupnega jezika v nobeni stvari več,  stvari se le še zaostrujejo ...

Bitka Brada Pitta in Angeline Jolie je dobila nov in precej temačen preobrat. Kot je znano, je nekdanji sanjski par v sporu glede prodaje skupne hiše in vinograda na jugu Francije

Srečni časi.

Srečni časi.

Profimedia

Bradove obtožbe

Čeprav sta se ob poroki dogovorila, da svojih lastništev posesti Miraval ne bosta nikoli prodala brez obojestranske vednosti in pristanka, je po trditvah Brada Angelina to storila, in sicer "na skrivaj in na zelo zahrbten način".

58-letni Brad je Angelino obtožil, da ga je s skrito prodajo svojega deleža namerno oškodovala. V tožbi, do katere se je dokopal britanski Daily Mail, je zapisano, da je Angie svoj delež ruskemu oligarhu prodala iz čistega maščevanja Bradu.

Brad naj bi namreč še vedno vztrajal pri 50/50 skrbništvu nad njunimi otroci, kar pa slavni igralki ni po godu. Trenutno ima ona večinsko skrbništvo nad vsemi šestimi otroki  — od tega so trije posvojeni.

Ruski oligarh naj bi skušal dobitij dostop do Bradovih vinogradov in vin, ki so na trgu zelo priljubljena.

Ruski oligarh naj bi skušal dobitij dostop do Bradovih vinogradov in vin, ki so na trgu zelo priljubljena.

Profimedia

Bo ruski oligarh Pitta izrinil iz vinarskega posla?

Svoj lastniški delež je Angelina za neznan znesek prodala ruskemu milijarderju Juriju Šeflerju, ki ima med drugim v lasti tudi slovito rusko vodko Stolichnaya. "Ob prodaji svojega deleža se je zavedala, da bo Šefler s svojimi sodelavci skušal prevzeti nadzor nad vinarskim poslom, ki mu je Pitt povsem predan," je zapisano v tožbi.

Tožba igralki očita tudi, da je s prodajo ustvarila neupravičen dobiček, saj sama k vinskemu poslu ni prispevala praktično nič. Pitt naj bi medtem vanj vložil "ogromno denarja in truda". Njegovo vino rosé Miraval se je izkazalo za veliko uspešnico na trgu.

Fotografija prikazuje par na poročni dan, poročni obred in slovesnosti so on prisotnosti njunih otrok potekale na francoskem dvorcu.

Angelina odgovarja ...

Angelina Jolie je v odzivu na tožbo dejala, da so Bradove obtožbe neresnične ter da bo resnica že prišla na dan. Medtem se tudi govori, da je Angelina iz 'Miraval posla' izstopila na popolnoma legalen način ter da je bil Brad tisti, ki je (namenoma) zavlačeval zadevo.

Igralec naj bi po nekaterih informacijah spor izkoriščal za promocijo novega filma "Bullet Train", ki bo avgusta prišel v ameriške kinematografe.

Posest Miraval

485 hektarov velika posest se ponaša z leta 1841 zgrajenim podeželskim dvorcem s 35 sobami, z leta 1850 zgrajeno vinsko kletjo, borovim gozdičkom, nasadom oljk, obdelovalnimi terasami, vinogradi in zasebnim jezerom.

Znameniti Miraval Côtes de Provence Rosé, ki ga je Brad prideloval na posestvu, so nekateri tudi klicali vino Brangelina!

V dvorcu je tudi snemalni studio, kjer so svojčas, preden sta posest kupila Jolie-Pittova, med drugim snemali tudi Sting, the Cranberries in Pink Floyd.  

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.