11. 4. 2022, 09:15

FOTO: Brooklyn Beckham in Nicola Peltz posnemala Meghan Markle in princa Harryja

Profimedia

V soboto sta se poročila v kompleksu, vrednem 95 milijonov evrov, ki je last nevestinega očeta Nelsona.

David Beckham je sinu Brooklynu in njegovi izbranki Nicoli podaril klasičnega jaguarja vrednega 460.000 evrov.

46-letni nekdanji nogometaš je investitor, junija 2021 pa je prevzel 10-odstotni delež, restavratorskega podjetja Lunaz, ki je elektrificiralo in rekonstruiralo luksuzni avtomobil jaguar XK140 iz leta 1954. Je produkt več tisoč ur dela 120 članske ekipe obrtnikov, oblikovalcev in tehnikov za električna vozila. Avtomobil je bil v celoti zgrajen v Silverstonu v Angliji. 

V nedeljo zjutraj sta se David in žena Victoria peljala v avtomobilu, preden sta ga predala mladoporočencema. Ta izjemen avto je popolno darilo sinu Brooklynu in snahi Nicoli za njun poročni dan. V vseh pogledih ta izjemen električni klasični avtomobil znamke Lunaz simbolizira svetlo, pozitivno prihodnost. David Lorenz, ustanovitelj in izvršni direktor Lunaza, je dejal: "Pri ustvarjanju tega čudovitega, elektrificiranega jaguarja smo počaščeni, da premostimo vrzel med poklicnim in družinskim življenjem Davida Beckhama."

Profimedia

Mladoporočenca sta posnemala prihod Meghan Markle in princa Harryja na sprejem dan po poroki. Tako sta se leta 2018 plemiča v kabrioletu pripeljala na razkošen zajtrk. Naključje?

Profimedia
Profimedia

Tako pa sta se dan po poroki na srečanje pripeljala mladoporočenca Beckham. Podobnost je očitna.

Profimedia

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.