5. 4. 2022, 19:00

Camila Cabello ima DOVOLJ, še nikoli se ni počutila slabše

Profimedia

Radovedni paparaci so ji uničili dan, na Instagramu pa je delila zapis, s katerim se lahko poistoveti marsikateri zvezdnik. 

Camila Cabello je na omrežju Instagram zapisala, da so ji oddih v Miamiju zagrenili paparaci. Ti so ji sledili tudi med preživljanjem časa na plaži, pevkine fotografije v kopalkah pa so se kasneje znašle v vseh ameriških medijih.  

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by camila (@camila_cabello)

Komentarji so ji prišli do živega

Priznala je, da se je počutila "izredno ranljivo in nepripravljeno". V preteklosti si je že večkrat nadela majhen bikini ter se ni ubadala s tem, kako je videti, komentarji pa so bili kasneje izredno žaljivi: ''Te stvari so vplivale na mojo samozavest, tako da sem se morala opomniti, da misli v moji glavi ne narekujem sama, temveč so stvar trenutne miselnosti.'' 

Dodala je, da so se ljudje navadili neke vsiljene podobe, ki narekuje, kako bi moralo biti videti zdravo žensko telo, to pa za mnogo žensk ni niti realistično niti dosegljivo.

Močno stiskala trebušne mišice

Camila, ki se pripravlja na izid tretjega studijskega albuma Familia, ki bo izšel 8. aprila, je priznala, da je ob prisotnosti fotografov tako močno stiskala trebušne mišice, da se ni mogla sprostiti niti za trenutek''Na plaži bi se želela znova počutiti kot sedemletnica, ki je srečna, norčava, ki normalno diha in se pretvarja, da je morska deklica  svobodno!'' Svoj zapis je zaključila z izjavo, da se še nikoli v življenju ni počutila slabše.

Podporo so ji ob priznanju izkazale nekatere zvezdnice, ki čutijo njeno bolečino in razočaranje. 35-letna pevka Kesha je Camilo označila za ''kraljico'' in dejala, da je popolna: ''Tudi jaz se poistovetim s tem. Patriarhat zmaguje, medtem ko mi stradamo ... za koga? Hvala za tvojo iskrenost!''

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.