N. V. | 13. 5. 2022, 10:23

Čestitke letijo s vseh strani: slavna igralka pričakuje svojega prvega otroka

Instagram Kelly Osbourne
Čestitke letijo s vseh strani: slavna igralka pričakuje svojega prvega otroka (foto: Instagram Kelly Osbourne)

V razmerju s svojim moškim je komaj štiri mesece. Zdaj je sporočila veselo, a presenetljivo novico.

Kelly Osbourne je že štiri mesece v romantičnem razmerju s članom skupine Slipknot, 45-letnim Sidom Wilsonom. V četrtek je veselo novico objavila na Instagramu. 37-letna nekdanja resničnostna zvezdnica je razkrila, da pričakuje prvega otroka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne)

"Vem, da sem bila v zadnjih nekaj mesecih zelo tiha, zato sem pomislila, da bi z vami delila, zakaj," je začela, potem pa je razkrila, da bo postala mama.

Hčerka Sharon in Ozzyja Osbourna je novico razkrila z dvema slikama na Instagramu, kjer ima 2,4 milijona sledilcev. Fotografiji prikazujeta njeno sproščenost ob bazenu, medtem ko glede slike sonograma.

Spomnimo ...

Novica o nosečnosti prihaja v javnost leto po tem, ko je bilo razkrito, da je Osbournova po skoraj štirih letih treznitve spet podlegla svojim starim navadam. Za ameriško revijo Extra je povedala: "Sem odvisnica. Mislila sem, da imam dovolj časa za pasom in da lahko kaj popijem – kot normalna oseba. Izkazalo se je, da ne morem in nikoli ne bom normalna." Prav tako je priznala, da je prestala operacijo želodca, da bi shujšala.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.