Uredništvo | 9. 7. 2024, 18:04

Challe Salle deležen hudih obtožb: odzval se bo z novo pesmijo

Instagram/challe_salle

Raperja obtožujejo spolnega nadlegovanja, na to pa se bo odzval z novo pesmijo. 

Slovenski raper Saša Petrovič, javnosti bolje znan kot Challe Salle, je pod drobnogledom javnosti, saj mu raper Zlatan Čordić - Zlatko v svoji novi pesmi očita, da se je intimno zapletal z mladoletnimi dekleti, kar so nekatera dekleta tudi javno izpostavila na družbenih omrežjih. Povod za sedemminutno pesem, ki ima že okvirno 800.000 ogledov, je bila Challejeva kritika na račun Zlatka v podkastu Pera Martića, zaradi katere je Zlatko zahteval opravičilo, a ga ni prejel.

Po izdaji pesmi se je sicer oglasilo dekle, ki je bila pri 15 letih spremljevalna vokalistka Challeta Salleta in potrdila navedbe Zlatkota. Trenutno primer preiskuje celo policija. Na ljubljanski policijski upravi so za N1 namreč pojasnili, da "prijav iz poglavja kaznivih dejanj zoper spolno nedotakljivost v povezavi s tem primerom niso prijeli. So pa na podlagi objavljenih informacij začeli preverjati, ali so se uradno pregonljiva kazniva dejanja zgodila. V skladu z ugotovitvami bo potekal tudi nadaljnji postopek."

Kaj pa na to pravi Challe Salle? Na resne obtožbe se bo odzval z novo pesmijo, ki jo bomo lahko slišali v četrtek ob 15. uri na Youtube-u. Ob tem pravi, da je pesem namenjena fanom in fanicam. Ali je Youtube primerna platforma tako za izrekanje hudih obtožb kot tudi za odzive nanje, pa naj si odgovori vsak sam. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

Novo na Metroplay: "Svojo otroško igro dajem na papir." | Hana Stupica in Urška Križnik Zupan