J. B. | 27. 9. 2022, 14:21

Challe Salle z ostrim sporočilom: "Nekatera dekleta mislijo, da je dovolj, da so lepa. Toda ..."

Aleksandra Saša Prelesnik

Priljubljeni slovenski raper in bodoči oče je brez zadržkov spregovoril o tem, kaj si misli o ženskah, ki so družbena omrežja izkoristile za dober zaslužek.

Živimo v svetu, ko pojavljanje na družbenih omrežjih ni zgolj zabava, s katero se ljudje ukvarjamo v prostem času, marveč za marsikoga tudi čisto pravi posel. In to dober posel. V zadnjih letih so številna mlada dekleta navdušena predvsem nad platformo OnlyFans, ki postaja vedno boljši vir dobrega zaslužka. Toda nad takšno prakso vsi niso kaj prida navdušeni, med takšne pa spada tudi Challe Salle.

Nekdanja sošolka bo pustila službo

"Žalostno je, ko mi mlado dekle reče, da je njena vzornica Kim Kardashian, pri kateri je vse le vizualno, saj nič ne dela. Danes žal dekleta mislijo, da je dovolj, da so lepa, in bodo uspela v življenju," je v intervjuju za revijo Jana dejal priljubljeni glasbenik iz Vrhnike.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Challe Salle (@challe_salle)

"Poznam kar nekaj deklet moje generacije, ki se ukvarjajo s slačenjem na platformi Only Fans in jih ni niti malo sram. Zadnjič sem srečal nekdanjo sošolko, ki bo pustila službo, da se bo ukvarjala le z objavami fotografij na Only Fans, njenega moža pa to menda nič ne moti, ker ima odprt profil le za tuje države."

"Povedala mi je še, da ne razmišlja o tem, da bodo fotografije kdaj videli njeni otroci, saj naj bi bile tako dobro zavarovane. Njen zaslužek naj bi bil res dober, vendar jaz tega nikoli ne bi delal. Na koncu se vsak sam odloči," je dodal raper, ki bo januarja prvič postal oče.