J. Z. | 5. 8. 2022, 14:22

Cool Mamacita po spletnem obračunu šokirana ostala brez besed: "Vse še predelujem"

Instagram/Teja Jugoivc/Gregor Čeglaj/fotomontaža

Sanjski moški Gregor Čeglaj je povzročil pravi vihar na družbenih omrežjih. Z ostrimi besedami se je lotil tudi vplivnice Teje Pertjet, ki še ni prebolela vseh žaljivk. 

Sanjski moški, ki trenutno živi v ZDA, se je v vrsti objav lotil obračunavanja s slovenskimi vplivneži. Gregor Čeglaj se je tudi Teje in Janija Jugovica s serijo hudih obtožb o njunem družinskem življenju. 

"Od mene ne bo ... od naju ne bo čisto nič," je za Slovenske novice v krajšem pogovoru rekla Teja, ki je na Instagramu znana kot Cool Mamacita. Dodala je, da zanikata vse obtožbe ter da bo to že pokazal čas. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by T E J A J U G O V I C (@coolmamacitaa)

Na Instagramu pa je povedala, da ji je težko, minuli dogodki pa so jo zelo pretresli. "Sem oseba, ki vse povem. Kar imam na srcu, imam na jeziku. In to me večkrat tepe, ampak stoično sprejemam posledice in se z njimi soočam," je dodala. 

Medtem pa je Jani, znan kot Cool Fotr, sporočil, da "stvari ne bo reševal na tako otročji način". Zadeve bo, kot je napovedl, reševal z odvetniki. 

Instagram/Teja Jugovic

"Stvari so predane v odvetniško pisarno in na policijo, tako da lahko gospod Gregor Čeglaj v zelo kratkem pričakuje en prijeten dopis, pošto … kakor koli," je zaključil.

Čeglaj je bil letos sicer vpleten že v več škandalov. Na družbenih omrežjih je ocenjeval Slovenke od ena do deset, številna podjetja pa so nato z njim prekinila sodelovanje. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.