16. 5. 2022, 13:39

David Beckham navdušil na prisrčni fotografiji z mamo

Profimedia

Nekdanji angleški nogometaš velikokrat ovekoveči trenutek z mamo. Tokrat sta si privoščila skupen obrok, ki ga je David oboževal kot otrok. 

David Beckham je prelepo nedeljo preživel z mamo Sandro Beckham in s tega prijetnega druženja delil fotografijo s svojimi 73 milijoni sledilcev na Instagramu.

Redki posnetek v Sandrini kuhinji prikazuje nekdanjega nogometaša in njegovo mamo, ki uživata v okusnem domačem obroku, sedita drug ob drugem in se smejita v objektiv.

"Nihče ne more premagati večerje z mamo. Gammon, krompirček, ananas, ocvrta jajca, solata in pretlačen grah. Najljubša jed iz otroštva. Hvala mama. Sledita krof z marmelado in skodelica čaja," je zapisal, preden se je pošalil z njeno sestro Joanno, ki ji je napisal: "Oprosti, kralj je bil doma na večerji."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Fotografija je uspešnica pri družini in prijateljih

Mnogi znani obrazi so ujeti trenutek všečkali in izkazali odobravanje in veselje. "Na poti sem Sandra," se je pošalil kuharski mojster Gordon Ramsay, ki je bil očitno navdušen.

"Tvoja najboljša slika," je napisal oboževalec, drugi pa je komentiral: "Po večerji z mamo je na svetu vse v redu."

David in njegova mama imata čudovit odnos in oče štirih otrok se na družbenih omrežjih pogosto hvali z njo, pa naj bo to za njen rojstni dan, materinski dan ali kateri koli drug dan.