R.S. | 30. 9. 2022, 17:06

Davidu Beckhamu je prekipelo, sinu je postavil ultimat

Twitter/Daily_Express

"Tega v naši družini ne počnemo in to dobro veš," je nekdanji nogometni zvezdnik zabičal svojemu prvorojencu. 

Brooklyn Beckham, najstarejši sin Davida in Victorie Beckham, se je letos poročil z bogato dedinjo Nicolo Peltz. To pa je v družini povzročilo kar nekaj težav, saj jo Victoria ne mara. Tudi Nicola naj ne bi bila preveč navdušena nad taščo. 

Intervju, ki je razburil Beckhama

23-letni Brooklyn in njegova žena Nicola sta pred časom v intervjuju za revijo Grazia komentirala govorice o sporu med Nicolo in Victorio"Moja žena je na prvem mestu in nočem, da jo karkoli vznemiri," je povedal Brooklyn. "Ob absurdnih izjavah ljudi se pogovoriva in nato pozabiva na to. Stoodstotno se podpirava."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @brooklynpeltzbeckham

Nicola pa je povedala, zakaj je na aprilski poroki z Brooklynom nosila obleko modne hiše Valentino, ne pa kreacije svoje tašče, ki je priznana modna oblikovalka. "Za obleko sva se že začeli dogovarjati, nato pa naslednjih nekaj dni ni bilo glasu o tem. Victoria je poklicala mojo mamo in ji rekla, da obleke ne bodo mogli dokončati," je dejala. 

Šokiran nad izjavami

Daily Mail poroča, da naj bi bil David Beckham nad izjavami ogorčen, saj se mu je zdelo, da "v javnosti pereta umazano družinsko perilo."  Sinu Brooklynu je naročil, naj zgladi odnose med ženo in materjo. Nato naj bi mu postavil ultimat: "Od tebe je odvisno, kako bo to šlo naprej. Dovolj je drame."

Instagram/Brooklyn Beckham/Instagram/David Beckham/fotomontaža

"Mislim, da se David še nikoli ni razjezil na Brooklyna, niti ni imel razloga za to, zdaj pa se je to vendarle zgodilo," je neimenovani vir povedal za Daily Mail. Imel je dovolj in je dejal sinu: "Tega v naši družini ne počnemo in to dobro veš."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.