J. Z. | 19. 8. 2022, 09:02

Fafangel presenetil z novim videzom: tudi vas spominja na ...

Bobo
Fafangel presenetil z novim videzom: tudi vas spominja na ... (foto: Bobo)

Vodilni epidemiolog v državi, znan po svojih daljših kodrastih laseh, se je v vročih poletnih dneh odločil za osvežitev, s katero je poskrbel za val odzivov. Poslovil se je od svojega zaščitnega znaka. 

Vodja posvetovalne skupine Mario Fafangel za spremljanje koronavirusa pri Nacionalnem inštitutu za javno zdravje (NIJZ) je v sredo predstavil ukrepe, s katerimi se bomo jeseni bojevali proti virusu. A več pozornosti kot ukrepi je tokrat požel njegov videz. 

Fafangel se je namreč med poletnimi počitnicami poslovil od svoje brade in prepoznavnih kodrov. Presenetil je s krajšimi lasmi, namesto brade pa se je odločil za brke. 

Njegov nov izgled je požel številne odzive na družbenih omrežjih. Uporabniki pa so primerjali, komu je epidemiolog bolj podoben. 

Bobo

Na koga vas spominja?

Eden od uporabnikov je epidemiologa, ki  je medicino študiral v Trstu, z družino pa živi v Milijah, primerjal z junakom videoigrice, drugi pa s filmskim likom Boratom.

Na šaljive zapise se je na Twitterju odzval tudi Fafangel. Novega videza ni komentiral, je pa v svojem slogu na zapisane besede o njegovi novi podobi odgovoril le z gifom.