R. K. | 22. 1. 2023, 15:02

Finalistka resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija in nekdanji trener v oddaji razkrila veselo novico

Instagram/Indira Ekić

Zaljubljenca, ki sta se spoznala v času snemanja oddaje, sta srečna že več kot pet let. Sedaj pa sta se odločila svojo zvezo še dodatno zapečatiti. 

Nekdanja tekmovalka v šovu The Biggest Loser Slovenija Indira Ekić je v času šova spoznala Matica Kolenca, ki je bil del trenerske ekipe. Zaljubila sta se in, čeprav je od šova minilo že več kot pet let, njuna ljubezen še vedno traja. In ne le to, golobčka sta se odločila, da bosta svojo zvezo še nadgradila, veselo novico pa sta delila tudi na Instagramu.

Da sta se zaročila, je Kolenc razkril v zgodbi na omrežju Instagram, kjer je delil fotografijo, na kateri vidno srečna Ekićeva objektivu ponosno razkazuje svoje zapestje, kjer se na prstancu blešči zaročni prstan. Izbranec jo je medtem poljubljal na lice. Kolenc je ob fotografiji v angleščini pripisal: "To se je zgodilo nocoj." Svojemu zapisu je dodal še simbol prstana.

Instagram/Matic Kolenc

V šovu The Biggest Loser Slovenija izgubila skoraj 30 kilogramov

Ekićeva, ki je v resničnostnem šovu, ki se je vrtel okoli hujšanja, prišla do finala, je tudi na svojem Instagramu večkrat razkrila, kako težko je bilo v oddaji doseči cilj. "Ženska trma me je gnala do konca. Kar je pomenilo še manj hrane in več treningov. Dokler nisem prišla do minimuma. Eno kuhano jajce z zelenim čajem na dan. S tremi trening na dan, vsemi izzivi, snemanji in izjavami, ki so bile potrebne za snemanje oddaje," je med drugim zapisala.

Danes uspešna vizažistka je skoraj pet let po koncu oddaje priznala, da zaradi ekstremnega hujšanja oddaji, ki jo je pripeljalo vse do finala, njeno telo še vedno čuti posledice.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.