Ž.A. | 22. 4. 2022, 20:20

Johnny Depp na sodišču pokazal fotografije, ki močno bremenijo njegovo nekdanjo ženo Amber Heard

Profimedia

Ljubezenska zgodba med Johnnyjem Deppom in Amber Heard se je hitro zapletla in končala. Ob pogledu na pretresljive fotografije je očitno, da je situacija zelo resna.

Ponovno sojenje tokrat pokazalo PRETRESLJIVE dokaze

V nedavnem sojenju je pričala nekdanja medicinska sestra Johnnyja Deppa Debbie Lloyd. Prav ona je po njegovi hiši po prepiru z nekdanjo ženo Amber Heard iskala košček njegovega prsta.

Lloydova je v hiši videla razbito televizijo in različne zapise po stenah, njegova roka pa je bila skrita pod krvavimi rjuhami: "Spomnim se, da sem po spodnjem nadstropju iskala njegov prst. Hiša je bila v razsulu."

OPOZORILO: FOTOGRAFIJE V NADALJEVANJU SO ZELO EKSPLICITNE!
Kaj se je zgodilo z njegovim prstom?

Zadeve niso čisto jasne. Lloydova je pričala: "Slišala sem, da naj bi Amber vanj vrgla steklenico vodke. Slišala sem, da naj bi si prst poškodoval, ko je razbijal s telefonom." 

Profimedia

Nato je pričal Deppov nekdanji zasebni zdravnik David Kipper, ki je dejal, da je bilo po tleh res veliko steklovine in krvi, vendar je ni bilo na steklu. Ob tem steklenice vodke ni omenjal, prav tako je Heardova odločno zanikala, da je v Deppa vrgla steklenico.

V javnost so prišle tudi informacije, da je Depp Kipperju takoj po sporu poslal sporočilo: "Odrezal sem si konico prsta. Kaj naj naredim??? Razen da grem v bolnišnico, seveda. Tako zelo me je sram, da sem se sploh spustil v spor z njo. J**** ta svet!"

Ampak zdaj TRDIJO DRUGAČE!

"Amber je vrgla veliko steklenico, ki se je popolnoma razbila. Iskreno povedano, sprva nisem čutil bolečine, začutil sem le vročino in se počutil, kot da mi nekaj kaplja po roki. Pogledal sem navzdol in ugotovil, da je konica mojega prsta odrezana in da gledam naravnost v kost, ki štrli ven, in v mesnati del notranjosti prsta," je dogodek opisal Depp.

Depp je prav tako rekel, da sicer ne ve, kakšen je občutek živčnega zloma, vendar je bil ta dogodek najbližje temu. Potrdil je, da se je zdravstvenemu osebju zlagal o poškodbi, saj je s tem branil Amber.

"Želel sem, da bi bile stvari čimbolj enostavne za vse, zato nisem želel vključiti še njenega imena," je dodal.

Profimedia

Profimedia
Profimedia

Na enem izmed sojenj je dejal: "Nisem ji hotel zlomiti srca," je povedal Depp. "Ko je moj oče zapustil mojo mamo, je prvič poskusila soditi sebi. Zbujal sem se s podobo matere v glavi. Njena dejanja so bila neposreden odgovor na očetov odhod.Na sodišču je bil predvajan zvočni posnetek, ki je bil posnet med njunim prepirom: "Povedal sem ji, da bom njene besede posnel in ji jih naslednji dan predvajal, da bo videla, kaj govori, ker mi nikoli ne verjame, ko jo soočim z njenimi besedami."

Gospodična Heard je večkrat omenjala, da si bo škodila, zato je to postalo pomemben dejavnik. To tudi za vedno ostane s teboj, nekje v ozadju tvojih možganov, in tega se pač bojiš. Velikokrat sem jo skušal zapustiti, pa me je ustavila pri dvigalu, kjer je ob varnostnikih jokala in vpila, da ne more živeti brez mene, da bo umrla. Nekajkrat sem tudi pobegnil v svoj dom v Zahodnem Hollywoodu, a je bila v petih minutah že tam v spalni srajci in kričala s parkirišča pred hišo, ne glede na to, da je bila ura štiri zjutraj. Bilo je noro. Stvar je uhajala izpod nadzora."

Na sodišču je bil predvajan zvočni posnetek, ki je bil posnet med njunim prepirom: "Povedal sem ji, da bom njene besede posnel in ji jih naslednji dan predvajal, da bo videla, kaj govori, ker mi nikoli ne verjame, ko jo soočim z njenimi besedami."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.