Ž.A. | 15. 6. 2022, 13:23

FOTO: Groza! Poglejte, kako je Kim Kardashian UNIČILA znamenito obleko Marilyn Monroe

Profimedia/fotomontaža

Nekateri že tako ali tako niso podpirali odločitve, da resničnostna zvezdnica obleče izvirno ikonično obleko Marilyn Monroe iz leta 1962, sedaj pa naj bi bila po njeni zaslugi še uničena.

Kim Kardashian je znova v središču pozornosti zaradi ikonične obleke Marilyn Monroe, ki jo je oblekla za prestižno modno prireditev Met Gala.

Poznavalec zdaj trdi, da je obleka uničena.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @kimkardashian

Fotografije pred in po dogodku

Splet so preplavile fotografije obleke, ki so bile posnete pred in po dogodku.

"Ikonična obleka Marilyn Monroe naj bi bila poškodovana, potem ko jo je Kim Kardashian oblekla za Met Gala. Obleka je potrgana, več kristalov pa manjka ali pa visijo z nje."

Po prireditvi so iz muzeja The Ripley's Believe It or Not, kjer hranijo originalno različico obleke, javnosti sporočili, da obleka zvezdnici ni bila prilagojena in da je originalno obleko nosila le na rdeči preprogi, nato pa se je preoblekla v njeno repliko.

"Poskrbeli smo, da se ta del zgodovine popularne kulture ohrani," so dejali.

Dodali so, da Kim z obleko ni bila nikoli sama, saj jo je vedno spremljal eden izmed predstavnikov Ripleyja: "S Kim in njeno ekipo smo se o tem veliko pogovarjali. Postavili smo ji veliko zahtev glede varnostni in ravnanja z obleko."

Kakšni so odzivi na Twitterju?

"Kaj pa ste mislili?" je bil le eden izmed komentarjev, zraven pa je uporabnik dodal videoposnetek, na katerem Kim 'tlačijo' v ikonično obleko.

"Obleka je namenjena temu, da se obleče, ampak ni bila nošena več let. Vesela sem, da jo je Kim Kardashian oblekla. Te stvari so namenjene, da se oblečejo in da se v njih uživa. Obleka je odlično izgledala na njej," se je glasil eden izmed komentarjev, ki je podpiral odločitev, da Kim nosi obleko.

Našli so se tudi strastni zagovorniki Marilyn Monroe: "Komentarji so tako ignorantski. Ne gre za dejansko obleko, ampak za njen pomen. Marilyn so celo življenje izkoriščali in nikoli si ni zares ničesar lastila. Samo ta obleka je bila njena. Oblikovana je bila posebej in SAMO zanjo. Zdaj je uničena."

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.