Ž.A. | 20. 5. 2022, 11:06

(FOTO) Gloria Kotnik slekla kombinezon in v obleki z razporkom zablestela na rdeči preprogi

Profimedia

Slovesen sprejem je bil namenjen vsem športnikom in športnicam Smučarske zveze Slovenije (SZS), a nam je v oči padla letošnja dobitnica olimpijske medalje.

Ponosen Borut Pahor

"Športnice in športniki ste s svojimi uspehi v tridesetih letih veliko pripomogli k naši prepoznavnosti," je v nagovoru dejal predsednik Slovenije Borut Pahor, kmalu za tem pa je spregovorila še deskarka Gloria Kotnik, ki je osvojila občudovanja vredno bronasto olimpijsko medaljo.

Ni navdušila le z nagovorom ...

Gloria je za sprejem izbrala čudovito rožnato obleko, za kar se zahvaljuje Galeriji Emporium. Izbrskali smo, da gre za obleko znamke Hugo Boss, ki stane 329 evrov.

Na rdeči preprogi jo je spremljal njen partner Željko Stević, ki je za ta gala dogodek izbral elegantno moško obleko z metuljčkom.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gloria Kotnik (@gloriakotnik)

Gloria je pod fotografijo zapisala:

"Večer šampionov in sprejem pri predsedniku republike g. Borutu Pahorju. Super večer v odlični družbi. Iskrene čestitke vsem nagrajencem. Hvala Galeriji Emporium, da sem se počutila čarobno."

Tudi sledilci so bili navdušeni nad njeno izbiro obleke: "Prečudovita si v tej obleki!", "Čudovita ... oba ... ker je tudi Ž blestel v novi obleki", "Kar žariš, res lepa tako kot se spodobi za tako športnico!" 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.