L. P. | 7. 9. 2022, 13:12

FOTO: Poglejte, kako prikupnega sinčka ima Andrea Libič (Kmetija)!

Instagram/Andrea Libič

Priljubljena tekmovalka Kmetije Andrea Libič je naši novinarki zaupala nekaj, česar nihče ne ve. Povedala je, da je mamica 4-letnemu sinčku. V nadaljevanju preverite, kako mu je ime in kako zelo prisrčno je videti.

V letošnji Kmetiji je največ pozornosti za zdaj pritegnila tekmovalka Andrea Libič, ki je razkrila, da je interspolna oseba. Rodila se je v Bosni in Hercegovini, pri svojih 16 letih pa odšla živet v Belgijo, kjer se je šolala in si poskušala urediti življenje.

Tam je spoznala svojega nekdanjega moža, se poročila, pred štirimi leti pa postala tudi mamica fantku, ki sta ga poimenovala Nico. Da je mamica, ve le malokdo.

Instagram/Andrea Libič

Mi smo se z Andreo pogovarjali že pred njenim vstopom na Kmetijo, takrat se je ravno poslavljala od sina. V času šova je deček namreč pri svojem očetu v Belgiji.

"V Sloveniji sem sedaj že od leta 2018, malokdo tukaj ve, da sem mamica. Nico je aprila dopolnil štiri leta, zdaj živi pri svojem očetu," je povedala za portal Metropolitan.

Po ločitvi je njen nekdanji mož prevzel skrbništvo nad sinom, Andrea je pojasnila, da se je sama tako odločila tudi zaradi finančne plati.

"Marsikdo me je obsojal, tudi sama sem se nenehno spraševala, ali sem storila prav, da sin ne odrašča z mano, a danes vem, da je bila to zelo dobra odločitev."

Z nekdanjim možem je v dobrih odnosih

"Ločila sva se, ker enostavno nisva bila za skupaj. Imam močan značaj, on pa tudi. Moj nekdanji mož je umetnik, zdaj se veliko bolje razumeva in me tudi v vsem podpira ter mi stoji ob strani," je pojasnila Libičeva in dodala, da ima on skrbništvo nad sinom, a se vse sporazumno dogovorita.

"Nico je pogosto pri meni. Ko je bil majhen, je bil ves čas ob meni. Ločena pa sva bila osem mesecev, v času covida in takrat je bilo zares zelo hudo," se spominja.

Ponosna je nanj

"Moj sin je moja svetla točka. In najbrž ne more vsak razumeti, zakaj sem se tako odločila, a želim, da odraste v močno in samozavestno osebo. Želim mu biti v podporo. Naj v meni vidi prijateljico, nekoga, ki mu stoji ob strani. Sama tega nikoli nisem imela," nam je še povedala.

"Ko sem se odločila, da bo za Nica bolje, da bo odraščal pri svojemu očetu v Belgiji, sem pričakovala negativne komentarje med tistimi, ki so vedeli, da sem mati. A sem bila pripravljena. V sebi sem vedela, da sem naredila prav in danes vem, da je bila to najboljša odločitev zanj. Težko je bilo, a sem neizmerno ponosna!"

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.