A. B. | 11. 8. 2022, 12:12

(FOTO) Pevec Sebastian je strastni popotnik: tokrat ga je zaskrbelo za lastno zdravje

Instagram/Sebastian/posnetek zaslona

Rajske plaže, čudoviti panoramski razgledi in neverjetne fotografije. Vse to so utrinki pevca, ki je vse generacije razveseljeval z glasbenimi hiti, kot je "Hočem to nazaj." 

42-letni slovenski pevec Sebastian živi skrivnostno zasebno življenje, a ne toliko, da ne bi bila njegova družbena omrežja preplavljena s fotografijami z neverjetnih krajev.

Kot je pojasnil, se je podal na enega izmed najdaljših letalskih poletov v svojem življenju in pojasnil, da je bil zanj sicer najdaljši let do Los Angelesa.

Le kje se skriva tokrat?

Prvi obisk južnoafriške celine je začel v mestu južneje od Natala, imenovanem Pipa, kjer si je med drugim ogledal največje drevo z južnoafriškimi oreščki, ki po njegovih besedah, ki jih je delil na Instagramu: "izgleda kot gozd, ne le eno drevo."

Pri tem je dodal, da letno na drevesu zraste 60.000 sadežev, zaradi česar je že od leta 1994 vpisano v Guinnessovo knjigo rekordov. 

Instagram/Sebastian/posnetek zaslona

Na potovanjih ni zmeraj lahko: zaskrbelo ga je tudi za lastno zdravje 

Na Instagramu je ljubitelj potovanj delil tudi posnetke iz delov mesta, v katerih se ni počutil najbolje. Med obiskom mesnega oddelka lokalne tržnice je povedal, da "si ne znamo predstavljati, kako na tej tržnici smrdi." A to ni bila edina težava, ki jo je zaznal, temveč ga je zaskrbelo tudi za zdravje, ko je v enem izmed nakupovalnih središč skoraj zmrznil, saj je bila njihova klima nastavljena na zelo nizke temperature: "Verjetno bom v naslednjih dneh zaradi tega obležal," je povedal. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEBASTIAN's Official IG Page (@sebastianprivat)

Potožil je tudi nad tem, da se zaradi jezikovne ovire ni uspel sporazumeti z lokalnimi prodajalci. Želel si je kupiti novo SIM kartico za telefon: "To je res najbolj tečen del potovanja, saj ne 'štekajo' ničesar," je pojasnil pevec.

Srečanje z delfinom 

Ker je Brazilija na južni polobli, je pri njih trenutno zima, a to prebivalcev in turistov ne odvrne od obiska plaž in drugih sicer poletnih krajev, saj čez dan kljub temu zabeležijo tudi do 30 stopinj Celzija. 

Zato je zaplaval tudi v morju in se srečal z delfinom. Zapisal je, da kljub temu, da mu je glava govorila, naj tega ne počne, ker je lahko zanj tudi nevarno, si je to morsko žival želel videti od blizu: "Ljudje smo res čudna bitja, a izkušnja je nepozabna, ko slišiš, kako zajamejo zrak le nekaj metrov vstran od tebe." 

Instagram/Sebastian/posnetek zaslona

Zanj najlepši deli potovanj so ...

Sebastian je na Instagramu delil veliko utrinkov in objav, v zadnji pa navdušil s čudovito fotografijo, ki jo je delil s potovanja po izbrani celini. Ob njej je zapisal: "Najlepši del potovanj so spomini, ki nastanejo – za zimske dni, ki res niso 'moji', in stara leta, ko si želim reči: 'Lepo je bilo.'" 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SEBASTIAN's Official IG Page (@sebastianprivat)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.