Ž.A. | 22. 6. 2022, 10:27

Rogličeva žena delila redke družinske trenutke. Ob fotografijah se boste stopili!

Profimedia

Simpatična družina kolesarskega asa Primoža Rogliča je imela v teh dneh dober razlog za veselje. Njegov provorojenec je praznoval 3. rojstni dan.

Malček Lev praznoval že 3. rojstni dan

Rogličev sin Lev je 19. junija praznoval svoj 3. rojstni dan. Leva v javnosti poznamo kot navihanega otroka, ki je izredno ponosen na svojega očeta. Velikokrat z njim stopi na zmagovalni oder ter ob sprejemih pozdravlja njegove navijače. Vedno je nasmejan do ušes in uživa, ko z mamico, Rogličevo ženo Loro, stiska pesti za svojega očeta, ki je eden najboljših kolesarjev na svetu. 

Zakonca Roglič sicer ne objavljata veliko zasebnih trenutkov, za določene posebne dogodke pa naredita izjemo.

Prvo izjemo sta naredila za svoj poročni dan, ko smo vsi nestrpno čakali, kdaj bosta z nami delila kakšen lep poročni trenutek. 

Zbirka prikupnih fotografij

Tokrat je Lora Roglič Klinc za sinov rojstni dan zbrala in objavila kar sedem prikupnih fotografij. Na prvi vidimo Leva, ki v roki drži plišastega levčka.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lora Roglič Klinc (@loraroglicklinc)

Če podrsate naprej, boste videli tudi Leva, ki se v dresu približuje ciljni črti na svojem majhnem kolesu. Ali to pomeni, da gre po očetovih stopinjah?

Ponosna mamica je vključila tudi fotografijo, na kateri njun mali slavljenec piha svečke na 3. rojstni dan. Za to fotografijo pa sledi še foto utrinek našega velikega kolesarskega asa, ki pozira s svojo ženo in Levom. 

Pod fotografijo se je vsulo ogromno čestitk in komentarjev, da je Lev zrasel že v pravega mladeniča. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.