A. B. | 31. 8. 2022, 11:07

Imamo fotografije: Severina pokazala modrice družinskega pretepa, sestra nad njo z resnimi obtožbami

Instagram/Severina

Zaradi družinskega pretepa so za hrvaško pevko razpisali tiralico, jo prijeli na zagrebškem letališču, zagovarjati pa se je morala tudi pred policijo. Zdaj je z javnostjo delila fotografije modric, ki so posledica pretepa s sestro Marijano. 

Hrvaška pevka Severina Vučković je bila zaradi družinskega spora in posledične kriminalistične preiskave pridržana na zagrebškem letališču. Zanjo je namreč splitska policija izdala tiralico. 

Razlog za njen prijem tiči v domnevnem verbalnem nasilju nad sestro Marijano Popović, a naj bi se po besedah njene odvetnice Jasminke Biloš zgodilo obratno. 

Zdaj, ko je že na prostosti, je Severina javnosti pokazala modrice, oglasila pa se je tudi njena sestra. 

Fotografije modric in njena plat zgodbe 

Severinin predstavnik za javnost Davor Grgin je včeraj zvečer potrdil, da je bila pevka zares pridržana in privedena na policijo: "Severina je bila zaslišana na zagrebškem državnem tožilstvu, zaradi prijave njene sestre Marijane Popović. Zagrebško državno tožilstvo je ukrepalo po zahtevi splitske policije. Ravnanje policistov v Zagrebu je bilo profesionalno in pošteno," je potrdili za RTL. 

Dnevnik.hr

Predstavil je tudi njeno plat zgodbe: "Po Severininem opisu dogodka je Severini telesne poškodbe zadala njena sestra, in ne obratno. Strgala ji je ogrlice z vratu in razbila njen mobilni telefon. O tem obstajajo materialni dokazi, medicinska dokumentacija in priče," je nadaljeval. Napovedal je tudi nadaljevanje sodnega postopka na podlagi ovadbe, ki jo je zoper sestro vložila hrvaška pevka. 

Dnevnik.hr

Oglasila se je tudi njena sestra z resnimi obtožbami

Marijana je za hrvaški portal dnevnik.hr povedala, da je v slabem stanju: "Izjemno sem pretresena zaradi 'morilskega nagona' in nasilja v družini. Ne želim komentirati plačanih in sramotnih člankov omenjene PR ekipe," je ostro obsodila Severino in dodala:

"Družini je težko z nekom, ki dolgo časa uživa razna mamila in ne želi psihološke podpore in zdravljenja. Prostituiranje svoje osebnosti v škodo medijev in podobe svoje družine je še ena deviantna psihološka pot dotične osebe." 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

"Nenehno napadanje družine, učiteljev, socialnih delavk, nekdanjih partnerjev ... To ni trezna glava in v preteklih štirih mesecih institucije po moji pravilno napisani vlogi in opozorilu, niso ukrepale," je povedala. 

Marijana je povedala, kako je večkrat prejela grozilna telefonska sporočila.

Pravi, da jih je dostavila vsem pristojnim in je do tovrstnega odvijanja dogodkov prišlo zaradi njihove malomarnosti, ob tem pa je pevko obtožila, da jo je napadla z ostrim predmetom in "dobila vbodno rano od agresivne in psihično vprašljive osebe." 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.