5. 6. 2022, 09:00

FOTO: Zaroka kot iz filma! Seksi slovenskemu nogometašu je srce ukradla ta lepotica!

Profimedia

Zdaj že vsi komaj pričakujemo njuno poroko!

Slovenski reprezentančni napadalec Andraž Šporar in vplivnica, ambasadorka številnih znamk ter model Mia Mujadžić Golob sta po dobrih petih letih zveze naredila korak naprej. 27-letni Ljubljančan je končno šel na kolena in lepotička mu je rekla "JA!".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mia Mujadzic Golob (@mia_mujadzic_golob)

Novičko o zaroki sta na Instagramu delila oba!

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andraž Šporar (@andraz.sporar)

Je pa moral Andraž kar globoko seči v žep, saj je za svoje dekle izbral prstan zlatarne Cartier. Gre za francoski konglomerat luksuznih izdelkov, ki oblikuje, izdeluje, distribuira in prodaja nakit, usnjene izdelke in ure, zadnja leta pa je zelo priljubljen med vplivnicami in vplivneži na družbenih omrežjih.

Instagram/Mia Mujadzic Golob

Parček je sicer fotografije iz Maroka objavljal že maja, ko je Andraž pod eno od svojih seksi fotografij napisal "Poseben kraj na Zemlji" (org. Special place on earth), a se nam takrat niti sanjalo ni, kako posebno vlogo bo imel Maroko v njunih življenjih.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andraž Šporar (@andraz.sporar)

Šporar je sicer zadnji dan poletnega prestopnega roka zamenjal delodajalca in se preselil v Anglijo, kjer v drugoligaški konkurenci zastopa Middlesbrough, a se skupaj s svojo Mio pogosto odpravi v tople kraje. Z vseh potovanj pa tudi delita fotografije na Instagramu.