P.M. | 22. 8. 2022, 17:10

Eva Irgl je z objavljeno fotografijo sprožila plaz komentarjev: "Vipavska politična burja!"

Bobo

Pri tokratni veliko bolj neformalni in lahkotni izbiri oblačil, je "naša najlepša poslanka", kot ji pravijo mnogi, pokazala precej drznosti. Poglejte!

Poslanka Eva Irgl to poletje redno objavlja fotografije z dopusta, ena od njenih zadnjih objav na družbenih medijih pa je še posebej ujela oko njenih sledilcev.

V ohlapnih črnih kratkih hlačah, ki malce spominjajo celo na mini krilo, in v oprijeti črni majici, je po komentarjih sodeč mnoge očarala. Eden od komentatorjev je celo zapisal, da poslanka pri svojem videzu ne popušča.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Ob fotografiji je Irglova delila tudi kratek zapis, ki se glasi: "Poletni rock ‘n’ roll …" 

Rokerski modni stil in dolgi razpuščeni lasje nikakor niso ostali neopaženi pri komentatorjih. Mačka, lajkam, rokerka," so zapisi pod fotografijo. Ne manjkajo pa tudi vzkliki navdušenja (predvsem moških sledilcev), kot so "opa", "seksi" in celo "najstnica".

Kot je znano, se je poslanka s svojim izbrancem, glasbenikom Davorjem Božičem, potikala po Italiji, bolj natančno v Umbriji.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eva Irgl (@eva.irgl)

Njena zadnja fotografija na Instagramu pa priča o tem, da se je Eva že vrnila v Slovenijo. Pod objavo je namreč navedla, da je v Kranjski gori.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.