Uredništvo | 15. 4. 2024, 14:05

Govorilo se je, da je prav ona kriva za razpad njegovega zakona (kljub govoricam sta skupaj)

Profimedia

Francesco Totti in njegova izbranka Noemi Bocchi sta minuli konec tedna spremljala teniški dvoboj v Monte Carlu, vsi pa se še vedno sprašujejo, ali je prav ona vzrok za razpad njegovega 17-letnega zakona.

Nekdanji italijanski nogometaš Francesco Totti si je ogledal teniški dvoboj s partnerico Noemi Bocchi. Paparaci so ju ujeli na tribuni v družbi prijateljev, Tottijeve izbranke pa dogajanje na igrišču ni ravno zanimalo, saj je večino časa tipkala po mobilnem telefonu.

Francesco Totti in njegova izbranka Noemi Bocchi na tribuni med teniško tekmo.

Francesco Totti in njegova izbranka Noemi Bocchi na tribuni med teniško tekmo.

Profimedia

Spomnimo, njuno razmerje se je začelo precej škandalozno. Novica, da se slavni italijanski nogometaš ter njegova žena in voditeljica Ilary Blasi po 17 letih zakona ločujeta, je leta 2022 povzročila precej pozornosti. Takrat se je šušljalo, da je nogometaš bivšo ženo prevaral prav z Noemi Bocchi, s katero sta danes srečna v zvezi.

"Po 20 letih skupnega življenja in treh čudovitih otrocih je mojega zakona s Francescom konec. Ločitveni postopek bo ostal najina zasebna stvar in o tem ne bom dajala nobenih drugih izjav. Zato nagovarjam vse, naj se vzdržijo špekulacij in predvsem spoštujejo zasebnost moje družine," je takrat za portal Ansa povedala Ilary Blasi.

"Poskušal sem prebroditi krizo v najinem zakonu, zdaj pa razumem, da je bila odločitev za ločitev, čeprav je bila boleča, tudi neizogibna. Vse, kar sem rekel in storil v preteklih mesecih, je bilo z namenom zaščititi najine otroke, ki bodo vedno na vrhu mojega seznama prioritet v življenju. Da bova skupaj vzgajala tri čudovite otroke, bom vedno spoštoval svojo ženo. Verjamem, da boste spoštovali našo zasebnost, še posebej mir najinih otrok," je dodal Totti.

Francesco Totti in Ilary Blasi, s katero imata tri otroke.

Francesco Totti in Ilary Blasi, s katero imata tri otroke.

Profimedia

Govorice, da se slavni par ločuje, so se pojavile že februarja 2022, a sta jih zakonca takrat zanikala. "V zadnjih nekaj urah sem prebral toliko stvari o sebi, predvsem pa o svoji družini. Ni prvič, da slišim takšne lažne novice. Vse, ki to pišete, pozivam, da ste previdni, saj gre za otroke, otroke pa je treba spoštovati, res sem utrujen od tega, da to še naprej zanikam," je takrat dejal nogometaš.

Totti in Noemi sta kljub govoricam ostala v zvezi. Kot je znano v tujih medijih, je diplomirala iz podjetništva in bančništva v Rimu, ukvarja pa se tudi z dekoriranjem rož. Pred tem je bila poročena z Mariem Cauccijem, lastnikom nižjeligaškega nogometnega kluba Tivoli, s katerim ima dva otroka.

Novo na Metroplay: "Kar naenkrat se liki začnejo obnašati po svoje" | Tadej Golob o pisanju kriminalk