P. L. | 22. 5. 2024, 11:43

Gregor Čeglaj dahnil usodni da (poglejte, kako lepa je bila nevesta)

Instagram/Gregor Čeglaj

 Sanjski moški Gregor Čeglaj je delil nekaj utrinkov svoje sanjske poroke. 

Gregorja Čeglaja se gledalci spomnijo iz prve sezone romantičnega resničnostnega šova Sanjski moški. Zanj so se potegovale številne privlačne kandidatke, še najbolj pa se je ujel z Anjo Širovnik.

Gledalci so se veselili njune ljubezni, zdelo se je, da sta res srečna in zaljubljena, a sta že en dan po snemanju razkrila, da to ne drži. Sklenila sta, da odideta vsak svojo pot.

Gregorja je poročil njegov brat Uroš.

Gregorja je poročil njegov brat Uroš.

Instagram zgodba/Gregor Čeglaj

"Naslednji dan, po koncu snemanja, sva se sestala in se iskreno pogovorila. Kljub vsemu sta ugotovila, da je res premlada punca, da se še išče in da je teh deset let res prevelika razlika. Sam sem namreč strikten, vem, kaj bi rad, vem, kaj hočem. Želim si družino, ona pa še nekaj časa ne bo pripravljena na to. Odločila sva se, da ne bova vpletala čustev, da ne bi bila na koncu prizadeta, ampak da ostaneva prijatelja z eno lepo izkušnjo za seboj," je po šovu razkril Čeglaj za 24ur.com.

Odšel je v Ameriko

Kmalu po koncu šova se je Čeglaj odločil, da odide v Ameriko, kjer si je družino ustvaril tudi njegov brat dvojček Uroš. In zdi se, da je bila ta odločitev zanj pravilna, saj je kmalu prek družbenih omrežij sporočil veselo novico, da se je zaročil.

Pokazal je zaročni prstan, nato pa objavil še fotografijo svoje zaročenke in razkril njeno ime: Katlyn Seimet.

Dahnila sta usodni da

Da gre tokrat zares, je dokazal z zadnjimi fotografijami in posnetki, ki jih je dodal v Instagram zgodbo. Pokazal je, da je imel čudovit poročni dan, na posnetku pa sta z nevesto žarela.

Srečna mladoporočenca.

Srečna mladoporočenca.

Instagram zgodba/Gregor Čeglaj

Oba sta bila oblečena v svetle barve, nevesta pa je nosila čudovito belo poročno obleko. Kot je razvidno s fotografij, ju je poročil Čeglajev brat Uroš.

Novo na Metroplay: Nuška Drašček povsem iskreno o tem, da ni od nekdaj želela biti pevka | Po mojem okusu