L. P. | 2. 12. 2022, 11:00

Grozljivo: Malčka znane Slovenke stresla elektrika

Instagram zgodba /Alja Perne

Javila se je iz bolnišnice in razložila, kaj se je dogajalo. Njen sinček je imel hudo nesrečo. 

Priljubljena slovenska modna vplivnica Alja Perne se je svojim številnim spletnim oboževalcem javila iz pediatrične bolnišnice. S sinom Skyem sta ostala čez noč na opazovanju, zgodila se je nesreča, ki bi bila lahko zelo tragična.

Instagram zgodba /Alja Perne

"Sky je v redu, je bilo pa kar grozno, stresla ga je elektrika. Čisto nedolžno in neumno v resnici, adapter otroške lučke ga je stresel v nogico. Sreča v nesreči je ta, da je šla elektrika skozi nogico noter in tudi ven, tako da ni šla čez telo. Ima pa na nogi luknjo/opeklino, kjer ga je udarilo. Ampak, vse bo okej, sva na opazovanju v bolnišnici do jutri," je zapisala na Instagramu, pokazala je tudi sinovo poškodovano nogico in razložila, da ga je streslo pri prstku.

Instagram zgodba/Alja Perne

Takrat, ko se je to zgodilo, je bila preveč v šoku, da bi fotografirala, je pa napisala, da so to storili reševalci, ko so prišli ponju.

Svojim sledilcem je dejala, da bo vse razložila, ko bo doma, da se slučajno še komu ne pripeti kaj podobnega.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alja Perne (@aljaperne)

Z naslednjo zgodbo je sporočila dobre novice, njen sinček je normalno živahen in nasmejan, tudi nogica ga ne boli. Pernejeva zato upa, da bosta lahko odšla domov.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.