A. B. | 17. 10. 2022, 07:35

Sta Hailey Bieber in Selena Gomez zakopali bojno sekiro? V javnosti sta se objemali (našli smo fotografije)

Profimedia/fotomontaža

25-letna izbranka Justina Bieberja in njegova nekdanja najstniška ljubezen sta bili prav zaradi svetovno znanega pevca skoraj deset let v slabih odnosih. Po tem, ko je njegova partnerica in žena prvič javno spregovorila o njihovem odnosu, so ju skupaj ujeli na gala dogodku v Los Angelesu.

Manekenka Hailey Bieber je nedavno zatrdila, da "obstaja resnica" za tem, kako sta se s svetovno oboževanim pevcem Justinom Bieberjem zaljubila in se leta 2018 tudi poročila. Kot je povedala med gostovanjem v podkastu Call Her Daddy: "To na noben način ne vključuje Selene Gomez". 

Bieber in pevka Selena Gomez sta veljala za svetovno oboževan najstniški par, ki se je leta 2018 po pričanju mnogih virov razšel na pobudo Gomezove. "Živela sta skoraj popolnoma ločeno, zaradi česar se je zapletlo tudi njuno razmerje," je za spletni portal People istega leta spregovoril zaupni vir. "Selena je imela težave z zaupanjem. Ni lahko, a razmerje se je moralo končati," je dodal.

Par se je razšel le nekaj mesecev po tem, ko se je odločil Bieber zaročiti svojo novo izbranko. 

Objemi in topli nasmehi na gala dogodku 

30-letna pop zvezdnica in 25-letna manekenka sta se preteklo soboto udeležili drugega gala dogodka Academy Museum of Motion Pictures' (v prevodu: Akademije muzeja filmskih slik), kjer pa sta dokazali, da sta v dobrih odnosih. Njune skupne fotografije so bile objavljene po tem, ko je Bieberjeva žena o njunem odnosu spregovorila v omenjenem podkastu.

Na fotografijah lahko vidimo, da sta si izmenjali prijazne nasmehe, skupaj nazdravili in se tudi objeli. 

Skozi leta sta večkrat skušali zatreti govorice o sporih, v omenjenem podkastu pa je Bieberjeva žena neposredno poudarila, da ni oseba, ki bi se vtikala v tuja razmerja, in in pojasnila, da je med njima "sama ljubezen".

Množični odziv oboževalcev 

Družbena omrežja so se po objavi fotografij razplamtela. Vsi oboževalci in tudi tisti, ki to niso, so si vzeli nekaj trenutkov, da podajo svoje mnenje o njunem snidenju.

Bieberjeva žena je z javnimi izjavami o tem, ali je zares pevca speljala Gomezovi, dvignila mnogo prahu, zato so mnogi na Instagramu komentirali, da je Selena želela s tem govorice pomiriti."Iskreno, te skupne fotografije so dokaz o Seleninem značaju. Javnost ne napada nje, njeni razlogi za te fotografije pa so popolnoma nesebični, saj za tovrstne občutke nima razloga. Posnela jih je, da bi pomagala 'očistiti Bieberjev imidž', saj je dobra oseba," je zapisala ena izmed uporabnic.

Tovrstno mnenje so izrazili tudi mnogi drugi uporabniki, ki so spodbujali njuno spravo in ju naslavljali kot "odrasli in zreli ženski". 

Nekateri so opazili, da po objavi fotografij Gomezovi na Instagramu več ne sledi njena najboljša prijateljica, kantavtorica in country pevka, Taylor Swift. Ena izmed uporabnic je to zaskrbljujoče dejstvo delila na Twitterju, a so ji pri tem mnogi pojasnili, da se je več kot očitno Swiftova odločila, da na Instagramu ne bo več sledila nikomur, zato ni razloga za preplah. Po mnenju oboževalcev je to njen način napovedi o izdaji novih glasbenih prvencev.Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.