L. P. | 19. 9. 2023, 08:56

Znana Slovenka v solzah javno spregovorila, s kakšno hudo žalostjo se sooča

Hajdi Korošec Jazbinšek/Instagram zgodba

Kljub temu, da ji je bilo zelo hudo, je sklenila, da o tem javno spregovori ...

Znana slovenska podjetnica in spletna vplivnica Hajdi Jazbinšek Korošec je prek Instagram zgodbe nagovorila svoje številne spletne sledilce in razkrila, s kakšno hudo žalostjo se sooča.

Nedavno je razkrila, da se njena mati v bolnišnici bori za življenje, sedaj pa je z žalostjo delila zadnje novice o njej.
"Danes je en tak dan, ko sem se v bistvu že kar nekaj časa ... pa nočem, da se sedaj to sliši kruto ..., sama sem se, da bi se zaščitila, pripravljala na njega in zjutraj, ko sem dobila klic iz bolnice, da je stanje precej resno in da naj prideva z očetom oziroma z družino," je začela s tresočim in žalostnim glasom. Dodala je, da ne glede na to, da se je pripravljala, na takšen klic ne moreš biti pripravljen.

Hajdi Korošec Jazbinšek/Instagram zgodba

"Ne glede na to, kaj vse vidiš, gledaš, tudi, ko se ponoči zbudiš, kakšne slike so v glavi, je to enostavno ena taka stvar, na katero se res nikoli v življenju ne moreš pripraviti," je nadaljevala in dodala: "Mami se še vedno bori, je neverjetna borka. Sploh ne vem več, od kod še črpa vso to moč in jaz jo zaradi vsega tega še toliko bolj cenim, spoštujem in je res en moj velik vzor in inspiracija."

S solzami v očeh je dejala, da ne glede na to, da je vse skupaj zelo hudo, se uči biti močna in uči se soočati z bolečino, s kakršno se ni še nikoli v življenju.

Življenje je kratko

"Učim se, kako kratko je življenje, kako majhni smo. In ravno zato se mi zdi zelo pomembno, da res uživamo vsak dan in se ne obremenjujemo z brezveznimi, neumnimi stvarmi," je poudarila in dodala: "Ne glede na to, kako težka je situacija, dokler smo zdravi, poskusimo najti kanček tistega upanja, sreče, veselja, radosti, da se oprimemo nekaj lepega in se potegnemo gor iz vsake slabe situacije."

Ana Ravnak Majcen

"Na koncu, ko takole ležiš, kot moja mama, ti ostanejo samo doživetja, spomini in lepi trenutki. Dajte si narediti tako, da jih bo v življenju čim več," je zaključila s svojimi mislimi.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.