A. B. | 5. 12. 2022, 12:25

Hčerka pokojnega Kobeja Bryanta spregovorila o prav posebni ogrlici

Instagram/ Natalia Bryant

Kmalu bodo minila tri leta od smrti legendarnega košarkarja, a svet vse do današnjega dne žaluje za njegovo tragično izgubo v helikopterski nesreči. Njegova hčer Natalia Bryant je razkrila vse podrobnosti o verižici, ki jo spominja na očeta.

Kobe Bryan je 26. januarja 2020 tragično preminil v helikopterski nesreči, v kateri je bila udeležena tudi njegova mlajša hčerka, takrat 13-letna Gianna Bryant. Njegova najstarejša hči,19-letna Natalia Bryant je zdaj v videoposnetku za Vogue Beauty Secrets zaupala informacije o skrivnostni ogrlici, ki jo spominja na očeta.

Ogrlica z napisom "Slim"

"Želim vam pokazati svoje ogrlice," je v videoposnetku povedala Bryantova hčerka."To je ogrlica z napisom 'Slim'. To je bil moj vzdevek, ko sem odraščala. Na vseh mojih dresih je bila napisana ta beseda," je zaupala. A to ni edina ogrlica, ki zanjo nosi poseben pomen. Ogrlico fundacije Mamba in Mambacita, ki je bila kot dobrodelna organizacija ustanovljena v spomin na Kobeja in hčerko Gianno Bryant, nosi ves čas s seboj. 

"Ta medaljon nosim ves čas s seboj," je povedala. "Na njem piše: 'S predanostjo se sanje uresničujejo'. To je citat mojega očeta. To je slogan, po katerem živim."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by n a t a l i a ✨ (@nataliabryant)

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.