P. L. | 6. 6. 2023, 09:30

Heleni Blagne ponujal sto mark, če gre z njim. Zdaj je o tem javno spregovorila

Instagram/Helena Blagne

Slovenska pevka Helena Blagne je z javnostjo delila dogodek, ki se ji je zgodil v preteklosti na enem izmed njenih nastopov. 

Slovenska pevka Helena Blagne, ki je pred kratkim razveselila svoje številne oboževalce z izdajo nove pesmi Pika na i, je bila gostja Popkasta. V pogovoru z voditeljico Oto Širca Roš je razkrila nekaj zanimivosti, med drugim tudi, kaj se ji je nekoč pripetilo na koncertu.

24ur.com/posnetek zaslona

Voditeljica jo je vprašala, ali ima v spominu kakšno zgodbo silnih oboževalcev, ki so bili malce preveč vsiljivi. Blagnetova je razkrila, da je že kot mladenka na raznih veselicah znala karakterno postaviti meje. "Dala sem vedeti, do kod se ti nekdo lahko približa. To že kot ženska, kaj šele kot javno ime," je pojasnila. 

Se je pa spomnila dogodka, ki se ji je zgodil še v času, ko so bile marke. Za točilnim pultom so stali fantje, ki so stavili. Eden izmed njih se je primajal do pevke.

"Helenca, jaz ti dam sto mark, če greš z mano za šank," je povedala Blagnetova in dodala, da mu je odgovorila: "Jaz ti jih dam petsto, da izgineš!"

24ur.com/posnetek zaslona

Voditeljica je v smehu vprašala, da jo zanima, kdo od njiju je zaslužil.

"Nobeden, se je potem odmajal," je v smehu povedala Blagnetova in dodala, da je vedno znala rokovati s takšnimi primeri.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih TikTok, Youtube, Instagram in Facebook.