P.M. | 3. 11. 2022, 15:02

"Isti kraj, iste kopalke, isti mož ." A je na fotografiji hrvaške pevke opaziti več kot eno spremembo

Instagram/Maja Šuput

Oboževalce je raznežila z novo fotografijo iz Dubaja in spomnila na trenutek, ko je pred letom in pol tam stala s trebuščkom. V opisu pa je pozabila omeniti še eno stvar, jo opazite?

Pevka Maja Šuput je na Instagramu nedavno objavila fotografijo s počitnic v Dubaju, na kateri pozira na istem kraju kot pred 20 meseci, ko je pričakovala svojega prvega otroka. Pevka je obudila spomin, kako je bila videti med nosečnostjo s sinčkom Bloomom.

Na prvi fotografiji vidimo, kako pevkin mož Nenad Tatarinov poljublja njen nosečniški trebušček, medtem ko je na novi fotografiji videti srečno tričlansko družinico.

Maja je ob tem zapisala: "Danes in pred 20 meseci. Iste kopalke, isti mož in isti kraj ... ampak 'dojenček šef' je naredil vse boljše in lepše."

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

A ostro oko nekaterih sledilcev je opazilo, da so v 20 mesecih Nenadovi lasje dobili občutno bolj srebrn lesk, kar ni nič nenavadnega, saj se bliža štiridesetim. Maja tega v opisu ni omenila, vendar je njen mož po fotografiji sodeč v vmesnem času vidno prestopil v zrelejša leta. 

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.