P. L. | 27. 9. 2022, 11:51

Imamo redko fotografijo, ki razkriva, kako je videti Andrea (Kmetija) brez rutke okrog vratu

Voyo/posnetek zaslona

Tekmovalka Kmetije je pred kratkim razkrila, kaj je razlog, da nosi ves čas rutko okrog vratu. Mi smo našli fotografijo, na kateri je nima. Poglejte, kako je videti njen vrat brez nje. 

Zagotovo ste tudi vi opazili, da se Andrea v šovu Kmetija ne loči od rutke okrog vratu. Razkrila je, da je nima zato, da bi karkoli skrivala, ampak zaradi zdravstvenih razlogov.

"Ko sem bila stara 11 ali 12 let, sem imela močno vnetje kočnika. Ker je vnetje trajalo dolgo in ker sem bila nemarna, nisem takoj šla zobozdravniku. Ko sem šla na pregled, je vnetje še bolj napredovalo, kar je pomenilo, da sem skoraj eno leto nenehno jedla antibiotike," je pred časom pojasnila za 24ur.com. Dodala je, da je po tem, ko so ji zob odstranili, prišlo do vnetja ušesa, kasneje tudi bezgavke. 

osebni arhiv

"Vse to je pripeljalo do stanja, v katerem sem zdaj. Bezgavke imam izjemno občutljive, kar pomeni, da jih moram vedno zaščititi. Tudi v zaprtem prostoru. Poleti sem najbolj izpostavljena vnetju bezgavk, saj se zdi, da je zelo vroče, v resnici pa te hitro ujame kakšen prepih. In zato nosim rutke. Če rutko snamem, se vnetje vrne, začnem kašljati in tudi zdravila mi ne pomagajo več tako kot nekoč," je povedala za omenjeni portal.

Kar pa seveda ne pomeni, da ima Andrea rutko okrog vratu vsak dan. Včasih se fotografira tudi brez nje.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.