N. V. | 19. 9. 2022, 08:58

Imata kralj Karel III. in Camilla skrivnega sina? Simon iz Avstralije zahteva DNK-analizo

Facebook/Simon Charles Dorante-Day/posnetek zaslona

Avstralec je prepričan, da je plod prve afere slavnega kraljevega para. Rodil se je, ko je bil Charles star 17 let, Camilla pa 18 ...

Simon Dorante-Day iz Avstralije trdi, da je skrivni sin kralja Karla III. in Camille. Moški, čigar srednje ime je Charles, zahteva analizo DNK, da bi dokazal, da ima prav.

Dorante-Day se je rodil 5. aprila 1966 v Hampshiru in trenutno živi v Avstraliji. Družina, ki ga je vzgojila, ga je posvojila, ko je bil star komaj 18 mesecev.

Je princesa Diana vedela zanj?

Če princesa Diana leta 1997 ne bi umrla v prometni nesreči, Avstralec trdi, da bi zanj izvedel ves svet. "Verjamem, da je Diana vedela, da obstajam in da je 'zlagala koščke sestavljanke'. Mislim, da je našla vedno več odgovorov o svojem življenju, o tem, kakšno zlo ji je bilo storjeno, in želela je to objaviti," pravi Dorante-Day.

Posvojila ga je uslužbenka kraljice Elizabete II. in princa Filipa, Winifred. Večkrat mu je povedala, kdo so njegovi starši, pravi za avstralski portal 7News.

Zahteva DNK-analizo

"Veliko ljudi je skrbelo, da bo, ko bo Charles postal kralj, to uničilo moj primer. Vendar zaradi tega ni pravne razlike in vložil bom tožbo. Vrnil se bom na družinsko sodišče," pojasni, da zahteva analizo DNK.

"Zadnjič so mi na sodišču rekli, če pridem z dobrim dokazom, ni razloga, da bi zavrnili mojo prošnjo za DNK-test in da bosta morala Charles ter Camilla na to odgovoriti," pravi.

"Mislim, da mi Charles dolguje odgovor. Če ni moj oče, naj to dokaže. Počutim se zavrnjenega. Charles je dobil, kar je hotel: dobil je prestol, dobil je ženo, dobil je vse. Zdaj je čas, da jaz doživim svoj srečni konec," je dodal.

Spomnimo ...

Charles se je leta 1981 poročil s princeso Diano, ločila pa sta se leta 1996. Leta 2005 se je Charles poročil s svojo staro ljubeznijo Camillo.

Diana in Charles imata sinova Williama in Harryja, Camilla pa iz zakona z Andrewom Parkerjem Bowlesom Lauro in Toma.

Spremljajte Metropolitan na družbenih omrežjih Facebook, Instagram in Twitter.