A. R. | 8. 1. 2024, 11:46

Veselje v družini Ronalda in Georgine: na poti je dojenček

Instagram/Ivana Rodriguez/fotomontaža

Georgina Rodriguez je dobila eno najlepših božičnih daril ...

... izvedela je, da bo postala teta. Njena sestra Ivana Rodríguez je naznanila, da je drugič noseča. Prvič je mama postala 26. novembra leta 2021, ko se je rodila deklica Deva.

"Najboljši božič doslej," je zapisala pod objavo fotografije, na kateri je test za nosečnost.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Rodríguez (@ivana.rodriguez)

Veselo novico je obelodanila 28. decembra, ko v Španiji sicer praznujejo dan norcev, zato je marsikdo pomislil, da gre za šalo. Seveda so se pod njeno objavo hitro zvrstile čestitke, nekateri pa so ji celo malo zamerili, saj sprva novice o nosečnosti niso jemali resno.

Na enega od komentarjev se je odzvala tudi Ivana, ki je zapisala, da ji je tudi njen mož Carlos Garcia komentiral, da ni izbrala najboljšega datuma za razkritje in da jima ne bo nihče verjel, da bosta spet zibala.

Španska revija Hola! (Zdravo!) je informacijo preverila in potrdila, da se bosta Ivana Rodriguez in Carlos Garcia razveselila novega člana družine, kar pomeni, da bosta Cristiano Ronaldo in Georgina Rodriguez znova postala stric in teta.

Čeprav Ronaldova izbranka Georgina na družbenih omrežjih še ni komentirala novice, so profili na družbenih omrežjih njene sestre polni čestitk, kot so "Komaj čakam, da vidim obraz tega čudovitega otroka", "Čestitke" in "Kakšna odlična novica. Čestitke".

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Rodríguez (@ivana.rodriguez)

Novo na Metroplay: Nik Škrlec iskreno o tem, zakaj mu je ušel Guinnessov rekord